sly6 Napisano 28 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2013 ale takie zaproszenie nie jest wymagane ,wiesz chyba o tym i moze tez byc napisane na tzw kolanie i podpisane TY swoimi odpowiedziami-zachowaniem masz pokazac po co lecisz,ze wracasz a nie zaproszeniem napisanym przez prawnika. To sie przyszykuj na pytania o tym znajomym,dlaczego do niego lecisz,czy sie spotkasz z tamtym. I nawet nalezy wpisac teraz taka osobe w ds ze teraz lecisz do tej osoby a nie do tej innej.
sarabidas19899 Napisano 28 Lipca 2013 Autor Zgłoś Napisano 28 Lipca 2013 aha no teraz rozumiem dzieki wielkie )
sarabidas19899 Napisano 29 Lipca 2013 Autor Zgłoś Napisano 29 Lipca 2013 a jaka jest szansa isc np z kolerzanko jest wieksza szansa niz samemu
kzielu Napisano 29 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2013 off topic - please, please - uzyj spell checkera.... Dla dobra ludzkosci !!!
sly6 Napisano 30 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2013 z kolezanka czy tez bez masz takie same,podobne szanse widze ze szukasz wyjscia ale to nie tak dziala ze jak mawsz zaproszenie,idziesz z kims to masz wize,liczy sie to co masz wpisane juz w system oraz jak odpowiadasz
sarabidas19899 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoś Napisano 30 Lipca 2013 sorry z kolezanka heheh to troche lipa widze. tak szukam rozwiazania ponieważ mi trochę zależy na tej wizie bo chciała bym się spotkać ze znajomymi w NY. A dam taki przykład znajomy 2 razy się starał nie dali mu wizy to było jakiś rok temu jak drugi raz był po wize na wiosnę tego roku ożenił się i poszedł w czerwcu z zona po wize do KRK i dostali bez problemu ,myślę ze tez zależy też od szcześcia i od konsula która noga rano wstał )
sly6 Napisano 30 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2013 jest maly problem moze poszukaj kogos kto dostal wize ale tak jak w Twoim przypadku bo tutaj mamy mase postow-tematow ze ktos byl i za pare miesiecy po wize i ja dostal ale ta osoba nie dostala wizy za male zwiazki z Polska a nie jak w Twoim przypadku wiem ze chcesz szukac dla siebie odpowiedniego rozwiazania ale pamietaj za co Ty nie dostalas wizy .
spicyvanilla Napisano 30 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2013 poza tym skoro już podajesz przykład kolegi, to nie widzisz różnicy między tym, że on poszedł z żoną a Ty chcesz z koleżanką?? Kombinujesz jak koń pod górę. Pisałam Ci już (i inni też), że na wizie turystycznej nie ma sponsora a Ty na drugiej stronie wątku o to samo się pytasz. Nikt Ci tu złotej recepty nie poda, zwłaszcza, że nie chcesz dokładnie przedstawić swojej sytuacji (np. co masz wpisane w systemie). Nie obrażaj się, ale coś na mój gust za bardzo Ci zależy na tym wyjeździe, jeśli to tylko w odwiedziny do kolegi... ale nie wnikam.
kzielu Napisano 30 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2013 Nie obrażaj się, ale coś na mój gust za bardzo Ci zależy na tym wyjeździe, jeśli to tylko w odwiedziny do kolegi... ale nie wnikam. Dokladnie.
sarabidas19899 Napisano 31 Lipca 2013 Autor Zgłoś Napisano 31 Lipca 2013 wystarczajaca mam pracy tutaj i w PL mam prace i dom i nie szukam nie wiem czego byłam w USA mogłam zostac ale nie chciałam bo mi się takie życie nie podoba zeby tam mieszkac i pracować ale pozwiedzac to ok NY Boston czy NJ to fajnie tam jest jeśli chodzi o zwiedzanie ale nic wiencej w tym roku na świeta jesli sie uda to planuje zwiedzic z NY na Floryde autokarem ale zobaczymy jak to bedzie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.