Skocz do zawartości

Wiza Do Usa

sarabidas19899

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ale takie zaproszenie nie jest wymagane ,wiesz chyba o tym i moze tez byc napisane na tzw kolanie i podpisane

TY swoimi odpowiedziami-zachowaniem masz pokazac po co lecisz,ze wracasz a nie zaproszeniem napisanym przez prawnika.

To sie przyszykuj na pytania o tym znajomym,dlaczego do niego lecisz,czy sie spotkasz z tamtym.

I nawet nalezy wpisac teraz taka osobe w ds ze teraz lecisz do tej osoby a nie do tej innej.

• Odpowiedzi 71
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

z kolezanka czy tez bez masz takie same,podobne szanse

widze ze szukasz wyjscia ale to nie tak dziala ze jak mawsz zaproszenie,idziesz z kims to masz wize,liczy sie to co masz wpisane juz w system oraz jak odpowiadasz :)

Napisano

sorry z kolezanka heheh :) to troche lipa widze. tak szukam rozwiazania ponieważ mi trochę zależy na tej wizie bo chciała bym się spotkać ze znajomymi w NY. A dam taki przykład znajomy 2 razy się starał nie dali mu wizy to było jakiś rok temu jak drugi raz był po wize na wiosnę tego roku ożenił się i poszedł w czerwcu z zona po wize do KRK i dostali bez problemu ,myślę ze tez zależy też od szcześcia i od konsula która noga rano wstał :))

Napisano

jest maly problem

moze poszukaj kogos kto dostal wize ale tak jak w Twoim przypadku ;)

bo tutaj mamy mase postow-tematow ze ktos byl i za pare miesiecy po wize i ja dostal ale ta osoba nie dostala wizy za male zwiazki z Polska a nie jak w Twoim przypadku

wiem ze chcesz szukac dla siebie odpowiedniego rozwiazania ale pamietaj za co Ty nie dostalas wizy .

Napisano

poza tym skoro już podajesz przykład kolegi, to nie widzisz różnicy między tym, że on poszedł z żoną a Ty chcesz z koleżanką?? :blink:

Kombinujesz jak koń pod górę. Pisałam Ci już (i inni też), że na wizie turystycznej nie ma sponsora a Ty na drugiej stronie wątku o to samo się pytasz. Nikt Ci tu złotej recepty nie poda, zwłaszcza, że nie chcesz dokładnie przedstawić swojej sytuacji (np. co masz wpisane w systemie).

Nie obrażaj się, ale coś na mój gust za bardzo Ci zależy na tym wyjeździe, jeśli to tylko w odwiedziny do kolegi... ale nie wnikam.

Napisano

Nie obrażaj się, ale coś na mój gust za bardzo Ci zależy na tym wyjeździe, jeśli to tylko w odwiedziny do kolegi... ale nie wnikam.

Dokladnie.

Napisano

wystarczajaca mam pracy tutaj i w PL mam prace i dom i nie szukam nie wiem czego byłam w USA mogłam zostac ale nie chciałam bo mi się takie życie nie podoba zeby tam mieszkac i pracować ale pozwiedzac to ok NY Boston czy NJ to fajnie tam jest jeśli chodzi o zwiedzanie ale nic wiencej w tym roku na świeta jesli sie uda to planuje zwiedzic z NY na Floryde autokarem :) ale zobaczymy jak to bedzie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...