Skocz do zawartości

Poszukuję Kancelarii Prawnej Specjalizującej Się W Emigracji - Warszawa

karincoma

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :)
Poszukuję namiarów na kancelarię lub idnywidualnego prawnika w Warszawie specjalizujących się w kwestiach związanych z emigracją do USA w sprawie uzyskania porady przed złożeniem petycji.
Samodzielnie znalazłam tylko jedną taką kancelarię ale podejrzewam, że są też inne. Nie potrafię jednak sama do nich dotrzeć mimo usilnego googlania. Jeśli udaje mi się już coś wykopać to trafiam na "firmy doradztwa gwarantujące otrzymanie wizy" czyli nie budzące mojego zaufania ;)

Proszę o Waszą pomoc.
Będę bardzo wdzięczna za wszelkie namiary.

Napisano

kzielu: tak, kancelaria, którą znalazłam ma biura zarówno w Stanach jak i w Polsce. Pojawiły się m.in. kwestie uregulowania spadku w wypadku, kiedy moi rodzice (odpukać) zejdą z tego świata kiedy będę w Stanach.
Oraz mam pytania a propos samych procedur wizowych. Będę przeszukiwać forum bo może znajdę odpowiedź na część z moich wątpliwości tutaj. Może ktoś z użytkowników forum będzie w stanie odpowiedzieć mi na priv, ale jestem tu nowa więc nie mam rozeznania w tym, do którego z użytkowników mogłabym się z tym zwrócić :)

Napisano

O kwestie wizowe spytaj na forum - co najmniej kilka osob powinno byc Ci w stanie sensownie odpowiedziec.

Jezeli chodzi o spadek - to raczej nie imigracyjnego prawnika musisz szukac.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...