Skocz do zawartości

Wiza Turystyczna - Zaproszenie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Gość troluje a wy się nabieracie...

Co to ma znaczyć??

Kuźwa wszędzie daleko mam do TNT, ja myslalem ze to przychodzi do domu.

{{{logowałem sie narazie tylko dla sprawdzenia mozliwosci zalogowania}}}

Napisano

Jak juz wspominałem mam zaproszenie Affidavit of Support od wujka z USA. Jak patrze na wasza stronę główną tam podajecie jak ma wyglądać forma I-134 . Moje wyglada inaczej, poniżej fotka mojego zaproszenia (dane zamazane oczywiście)

2ajqeir.jpg

Czy moje jest złe??

Napisano

Widze slepy nie jestem,

Ale jak to jest moje jest całkiem inne niz to co na waszej stronie pokazujecie (ważnosc druku jest do 31/12/2013) a moje nia ma daty ważnosci druku, o co w tym chodzi??

Napisano

PYT.1. Powyzszy post.

PYT.2. Jak to jest z wyznaczeniem miejsca odbioru paszportu? Wybiera sie je tylko na swoim profilu (przed rozmowa z konsulem czy po) czy konsul pyta o miejsce dostarczenia podczas rozmowy (a na wniosku DS160 sie wybiera?)

PYT.3. Jak zalecacie sie ubrać na rozmowe z konsulem? (wydaje mi sie ze garnitur to przesada, ale jak wy sądzicie jak należy sie ubrać??)

Napisano

Nie do każdego urzędu sie idzie jednakowo ubrany, do urzedu stanu cywilnego idzie sie w garniaku :)

Serio pytam z tym ubraniem.

Na pyt 1i 3 prosił bym o odp.

Napisałem jak do ślubu? Nie zawsze do USC idzie się w garniturze. Ubierz się normalnie jak dorosły człowiek. Spodnie (mogą być dżinsy), koszula czy polo, sweter, marynarka cokolwiek. Sandały i białe skarpetki zostaw w domu. Napisałbym jak do pracy, ale znowu coś wymyślisz, np. że Ty do pracy chodzisz nago.

BTW powiem Ci, że zachowujesz się trochę arogancko, bo pytasz o to samo chociaż dostałeś odpowiedź. Mi to ryba, ale konsula będzie bardziej interesowało Twoje zachowanie niż to czy masz flanelową koszulę czy garnitur szyty na miarę.

BTW2 Jestem po szkole technicznej i wypełnienie wniosku zajmuje mi 15 min. Po głowach Was tam bili?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...