Skocz do zawartości

Ap Administrative Processing

Misuzu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co to tak dokłądnie jest. Szukałam, czytałam, ale chyba nadal nie potrafię tego zrozumieć.

Chodzi o to, że jak jest już wiza przyznana to moga nałożyć na ciebie to AP i wtedy trzeba jeszcze czekac do wylotu do stanów i może sie jeszcze zdarzyć, że odwołają tą wize? Zdaża się to u nas w Warszawie?

• Odpowiedzi 24
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Jest takie cos mozliwe ale nigdy nie bylo na tym forum takiego posty ze k-1 zostala komus odebrana

co innego z wiza turystyczna..

Nim dostaniesz wize to moga przetwarzac Twoje papiery ,formularze po rozmowie

Napisano

NA VJ często się z tym spotykam.

Nie wiem czy odebrana, czy przetrzymuja z jej wydaniem, dlatego pytam :P

O własnie o to przetwarzanie chodzi. CZasami spotykam się z wątkami, że ludzie maja właśnie obawy jeszcze przed samym wydaniem wizy.

Napisano

co innego odebrana a co innego wstrzymana na przetwarzanie danych

zobacz co napisala Magda :)

Ona juz ma wize ale martwi sie ze jej moga wize odebrac .

Napisano

No tak, ale jak jest wstrzymana to też wszystko może się zdarzyć.

Przepraszam, nie chciałam nikogo martwić, ale po to jest forum aby rozwiewało wątpliwości ;)

Napisano

Po 1 to kazda wize mozna anulowac ale nalezy miec do tego podstawy a wiec falszywe dokumenty,nie prawde mowialaa ..I teraz zobacz jak jest u Ciebie ? :)

chyba nie musze wiecej pisac prawda :)

Napisano

sly6 po tak długim oczekiwaniu na NOA2 a później jeszcze na przesłanie dok. można popaść w paranoję jakąś i wydaje Ci się że możliwe jest nawet odebranie przyznanej już wizy bez specjalnego powodu. Podczas dotychczasowego procesu wiele decyzji USCIS było dla mnie mało zasadnych :) ale inni bardziej rozgarnięci na pewno nie mają takich obaw. Pozdrawiam

Napisano

A patrzylas z jakich krajow sa ci kandydaci do wizy narzeczenskiej na ktorych jest nakladany AP? Bo to zdaje sie ma znaczenie niestety (lub stety ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...