Misuzu Napisano 23 Września 2013 Zgłoś Napisano 23 Września 2013 Co to tak dokłądnie jest. Szukałam, czytałam, ale chyba nadal nie potrafię tego zrozumieć. Chodzi o to, że jak jest już wiza przyznana to moga nałożyć na ciebie to AP i wtedy trzeba jeszcze czekac do wylotu do stanów i może sie jeszcze zdarzyć, że odwołają tą wize? Zdaża się to u nas w Warszawie?
Magda10 Napisano 23 Września 2013 Zgłoś Napisano 23 Września 2013 Też jestem ciekawa. Może cieszę się za wcześnie?
sly6 Napisano 23 Września 2013 Zgłoś Napisano 23 Września 2013 Jest takie cos mozliwe ale nigdy nie bylo na tym forum takiego posty ze k-1 zostala komus odebrana co innego z wiza turystyczna.. Nim dostaniesz wize to moga przetwarzac Twoje papiery ,formularze po rozmowie
Misuzu Napisano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Napisano 23 Września 2013 NA VJ często się z tym spotykam. Nie wiem czy odebrana, czy przetrzymuja z jej wydaniem, dlatego pytam O własnie o to przetwarzanie chodzi. CZasami spotykam się z wątkami, że ludzie maja właśnie obawy jeszcze przed samym wydaniem wizy.
sly6 Napisano 23 Września 2013 Zgłoś Napisano 23 Września 2013 co innego odebrana a co innego wstrzymana na przetwarzanie danych zobacz co napisala Magda Ona juz ma wize ale martwi sie ze jej moga wize odebrac .
Misuzu Napisano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Napisano 23 Września 2013 No tak, ale jak jest wstrzymana to też wszystko może się zdarzyć. Przepraszam, nie chciałam nikogo martwić, ale po to jest forum aby rozwiewało wątpliwości
Magda10 Napisano 23 Września 2013 Zgłoś Napisano 23 Września 2013 No i co w końcu? Mogą mi jej jeszcze nie wydać mimo że Konsul powiedziała że mi ją dają? Zgłupiałam już
sly6 Napisano 23 Września 2013 Zgłoś Napisano 23 Września 2013 Po 1 to kazda wize mozna anulowac ale nalezy miec do tego podstawy a wiec falszywe dokumenty,nie prawde mowialaa ..I teraz zobacz jak jest u Ciebie ? chyba nie musze wiecej pisac prawda
Magda10 Napisano 23 Września 2013 Zgłoś Napisano 23 Września 2013 sly6 po tak długim oczekiwaniu na NOA2 a później jeszcze na przesłanie dok. można popaść w paranoję jakąś i wydaje Ci się że możliwe jest nawet odebranie przyznanej już wizy bez specjalnego powodu. Podczas dotychczasowego procesu wiele decyzji USCIS było dla mnie mało zasadnych ale inni bardziej rozgarnięci na pewno nie mają takich obaw. Pozdrawiam
Laurka Napisano 23 Września 2013 Zgłoś Napisano 23 Września 2013 A patrzylas z jakich krajow sa ci kandydaci do wizy narzeczenskiej na ktorych jest nakladany AP? Bo to zdaje sie ma znaczenie niestety (lub stety
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.