Misuzu Napisano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Napisano 25 Września 2013 JA wcześniej wypełniałam o B2. Jeszcze nie przeglądałam tych wniosków o k1 ale pewnie cos tam będzie. JAk by pytali o bliskie pokrewieństwo to wiadomo, ale ta moja rodzina to 5 woda po kisielu prawie że.
Sara Napisano 25 Września 2013 Zgłoś Napisano 25 Września 2013 Naprawdę nie pamiętam, żeby przy K-1 było jakiekolwiek pytanie o rodzinę w Stanach...Przy wysyłaniu petycji wypełniałam tylko G-325a i tam nic nie było, do ambasady dodatkowo jeszcze DS-230 Part I i IVf04 (też nic), a na samą rozmowę przyniosłam DS-156 i DS156K (w sumie jedynie w ds156 było pytanie czy ktoś z osób wymienionych w tym formularzu ma obywatelstwo/status rezydenta w USA). Ale to wszystko. Czy mam rację?
sly6 Napisano 25 Września 2013 Zgłoś Napisano 25 Września 2013 masz racje i chodzi o ten druk 156 -kiedys byl tez dla wiz nieimigracyjnych a teraz jest ds 160
Misuzu Napisano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Napisano 25 Września 2013 Tak racja, więc może niepotrzebnie temat poruszany. Bo przecież co to za znaczenie czy ma sie tą rodzine w stanach czy nie skoro i tak jadę do narzeczonego. A jak juz będzie pytanie to o tą najbliższą rodzinę. Dzięki i przepraszam, że namieszałam
mynameisk Napisano 26 Września 2014 Zgłoś Napisano 26 Września 2014 hej, jestem w AP dzien po rozmowie. Jak Wam sie ten problem rozwiazal?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.