szaman Napisano 26 Września 2013 Zgłoś Napisano 26 Września 2013 Witam Drodzy Forumowicze podpowiedzcie, poniewaz nigdy wczesniej nie widzialem na oczy formularza Jaki wpisać adres .? Mieszkam z zoną w Pszczynie ale meldunek mam Katowice. Z kolei moja żona wymeldowała się z Czeladzi(gdzie mieszkała z rodzicami) ale zapomniała się zameldować w Pszczynie. więc obecnie nie jest nigdzie zameldowana. Reasumujac oboje mieszkamy w Pszczynie ja mam meldunek-Katowice a ona nie ma meldunku nigdzie (hihihi) Drugie pytanie:Jak patrzą gdy małżeństwo ma 2 rózne adresy meldunkowe? albo Czy nie jest ważne jaki adres podam dla Nich? byle byłby dla mnie osiągalny(korespondencyjny) Z góry dziękuje
Joanna30 Napisano 26 Września 2013 Zgłoś Napisano 26 Września 2013 Nie ma znaczenia adres. I tak nic nie wysyłają.
KaeR Napisano 26 Września 2013 Zgłoś Napisano 26 Września 2013 Witam Drodzy Forumowicze podpowiedzcie, poniewaz nigdy wczesniej nie widzialem na oczy formularza Ale widziałeś instrukcję do DV2015?
szaman Napisano 27 Września 2013 Autor Zgłoś Napisano 27 Września 2013 Ale widziałeś instrukcję do DV2015? Tak widziałem instrukjce i w instrukcji jest kilka podunktow dotyczacych adresow stad moje zapytanie
ilya_ Napisano 27 Września 2013 Zgłoś Napisano 27 Września 2013 A nie pomyslales, zeby do czasu przynajmniej gdy mieszkasz w PL zadbac o meldunek zonki ?
szyy Napisano 12 Października 2013 Zgłoś Napisano 12 Października 2013 Czy nie jest ważne jaki adres podam dla Nich? byle byłby dla mnie osiągalny(korespondencyjny) Nie jestem ekspertem, ale o ile dobrze pamiętam w USA nie ma czegoś podobnego do naszego meldunku, więc niech sobie żona wpisze ten adres, który ma w dokumentach (nie pamiętam, czy w paszporcie jest adres, ale w dowodzie na pewno jest), ewentualnie ten, pod którym faktycznie mieszka.
Wolf Napisano 26 Października 2013 Zgłoś Napisano 26 Października 2013 W paszporcie nie ma adresu. Ja bym wpisał ten, pod którym mieszkam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.