daff532 Posted October 1, 2013 Report Posted October 1, 2013 Witam, Uzyskałem w Loterii Wizowej GC, tzn przeszedłem wszystkie procedury w PL, otrzymałem paszport z wizą, żebym mógł polecieć do USA i pozałatwiać resztę spraw na miejscu. Pytanie, czy teraz jak będę leciał do USA na tej mojej wizie może ze mną ktoś lecieć (członek rodziny) ? bo jest tam coś takiego kto ze mną będzie leciał, czy kto mi będzie towarzyszył, już nie pamiętam, bo nie mam przy sobie paszportu, proszę o jakieś informacje na ten temat.
sly6 Posted October 1, 2013 Report Posted October 1, 2013 ale kto jest glownym wygranym-aplikantem>Ty czy ta osoba/>?
daff532 Posted October 1, 2013 Author Report Posted October 1, 2013 ja jestem czy mogę kogoś zabrać ze sobą do USA
kzielu Posted October 1, 2013 Report Posted October 1, 2013 ja jestem czy mogę kogoś zabrać ze sobą do USA Oczywiście ze nie - chyba ze to dzieci / żona które dostały GC na podstawie Twojej aplikacji.
daff532 Posted October 1, 2013 Author Report Posted October 1, 2013 aha, ale jak druga osoba nie ma wizy to nie może się jakoś podłączyć czy coś dzięki za info a jest na forum gdzieś wątek, jak wygląda załatwianie sprawy z GC w USA ? ciąg dalszy procedury loteryjnej, gdzie trzeba się udać, do jakich urzędów itp itd
sly6 Posted October 1, 2013 Report Posted October 1, 2013 a kto jest ta osoba ze ja chcesz zabrac?wziasc?
sly6 Posted October 1, 2013 Report Posted October 1, 2013 To mozesz ich wziasc jako turystow jak beda miec wizy takowe do sponsorowania-pobyt staly musisz miec obywatelstwo USA. co do SSN zapoznaj sie z temat z dv 2013
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.