miss.home Napisano 31 Października 2013 Zgłoś Napisano 31 Października 2013 Osobiscie w sumie nie mam pojecia bo az tak sie I-130 nie interesuje, BP zdaje sie powinna miec cos do powiedzenia ale zdaje sie ze NBC to najgorszy syf w tej chwili... Zniuchałeś mnie
miss.home Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2013 Zauwazylam ze petycje wysylane po ok 15 padziernika ida prosto do Nebraska Service Center. A nie jak wczesniej- do NBC/Overland Park,KS. IMHO, petycje Maj-polowa Pazdziernika- zostana przetransferowane z NBC/Overland Park do service centers albo NBC/Lee's Summit. Czas pokaze czy mam racje... Eh.
Karolcia2 Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2013 Wczoraj rozmawiając z mężem sprawdziliśmy skąd otrzymaliśmy list i napisane było, że z Overland Park Kansas. Dokładnie, czas pokaże jak będzie. Jeśli Nasza petycja zostanie przekazania gdzie indziej zostaniemy o tym powiadomieni?
miss.home Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2013 Wczoraj rozmawiając z mężem sprawdziliśmy skąd otrzymaliśmy list i napisane było, że z Overland Park Kansas. Dokładnie, czas pokaże jak będzie. Jeśli Nasza petycja zostanie przekazania gdzie indziej zostaniemy o tym powiadomieni? Ostatnio z tymi transferami do service centers to powiadamiaja, i na stronie My Case Status i list tez przychodzi. Ale z tego co wiem jak robili transfery z NBC/Lee's Summit do local offices to nie powiadamiali. Wiec, by odpowiedziec Ci na Twoje pytanie: Nie wiadomo Zobaczymy. Jesli w ogole beda nas przerzucac... Bo tego tez nie wiadomo.
Karolcia2 Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2013 Zalogowaliśmy się wczoraj właśnie na tej stronie i będzie trzeba zaglądać . Czekanie, czekanie i jeszcze raz czekanie... którego mam już po dziurki w nosie, a dopiero minęły dwa tygodnie od NOA1 :/
miss.home Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2013 My "dopiero" 7 tygodni czekamy. Najbardziej mnie wkurza to ze nic nie wiadomo. Nic. Na dzien dzisiejszy (chociaz moze sie to zmienic) przed Toba kolejne ok. 5,5 do 11,5 miesiaca czekania. Na samo NOA2. Bo pozniej nastepne 3-5 miesiecy do interview. Powodzenia
Karolcia2 Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2013 Oby się zmieniło, bo zwariuję... Jak coś się zmieni to od razu dam znać . Również życzę powodzenia!!!
Asia77 Napisano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2014 jestem właśnie na etapie przygotowania dokumentów . Jestem obywatelka USA, mój mąż obywatel polski, ślub wzięliśmy w Polsce gdzie aktualnie oboje mieszkamy, Przygotowuje właśnie papiery do wysłania do Usa czyli I-130, G-325 (biografic information i reszte. W związku z tym mam pytanie czy powinnam do koperty dołożyć dokumenty potwierdzające nasze małżeństwo tj: bonafide marriage evidence (wspólne konto, rachunki itd. Czy jeśli je dołącze to powinnam przetłumaczyć wyciągi z banku i np. rachunki za prąd czy ubezpieczenie? będę wdzięczna za wszelka pomoc
Miszela Napisano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2014 jestem właśnie na etapie przygotowania dokumentów . Jestem obywatelka USA, mój mąż obywatel polski, ślub wzięliśmy w Polsce gdzie aktualnie oboje mieszkamy, Przygotowuje właśnie papiery do wysłania do Usa czyli I-130, G-325 (biografic information i reszte. W związku z tym mam pytanie czy powinnam do koperty dołożyć dokumenty potwierdzające nasze małżeństwo tj: bonafide marriage evidence (wspólne konto, rachunki itd. Czy jeśli je dołącze to powinnam przetłumaczyć wyciągi z banku i np. rachunki za prąd czy ubezpieczenie? będę wdzięczna za wszelka pomoc składałam dokumenty w maju ubiegłego roku. dołączyliśmy akt małżeństwa z tłumaczeniem i zaświadczenia o zameldowaniu pod tym samym adresem wraz z tłumaczeniami. tłumaczenia przysięgłe oczywiście. oni lubią dokumenty, na których są pieczęcie
pelasia Napisano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2014 jestem właśnie na etapie przygotowania dokumentów . Jestem obywatelka USA, mój mąż obywatel polski, ślub wzięliśmy w Polsce gdzie aktualnie oboje mieszkamy, Przygotowuje właśnie papiery do wysłania do Usa czyli I-130, G-325 (biografic information i reszte. W związku z tym mam pytanie czy powinnam do koperty dołożyć dokumenty potwierdzające nasze małżeństwo tj: bonafide marriage evidence (wspólne konto, rachunki itd. Czy jeśli je dołącze to powinnam przetłumaczyć wyciągi z banku i np. rachunki za prąd czy ubezpieczenie? będę wdzięczna za wszelka pomoc A jak twoje US domicile ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.