stypi Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 Witam, aktualnie pracuje w kanadzie jestem na program IEC, pracuje w fabryce, niestety work permit mam tylko na jeden rok, szanse na przedluzenie sa, ale szukam rowniez innych mozliwosci wrazie gdyby... Pracuje w fabryce. firma ta ma rowniez oddzialy w 5 roznych miastach USA. Osoba ktora mnie sciagnela do Kanady jest prezydent firmy wiec moglby pomoc w zatrudnieniu w USA ale jakie mam mozliwosci ?? Czy istnieja jakies ?? Jak z ta wiza H wyglada ?? Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam.
kzielu Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 A co robisz w tej fabryce ? L-1B raczej odpada, H-1B prawdpodobnie tez.
stypi Napisano 21 Października 2013 Autor Zgłoś Napisano 21 Października 2013 Niestety nic specjalistycznego zwykly robol. tzw production worker.
kzielu Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 To mozliwosci masz bardzo marne. Jedynie H-2B, ktora wymaga pracy i kosztow ze strony pracodawcy - musialby udowodnic ze nie moze kogos na te stanowisko znalezc na miejscu...
stypi Napisano 21 Października 2013 Autor Zgłoś Napisano 21 Października 2013 to podobnie jak w Kanadzie, no nic bede kombinowal jak tu nie uda sie przedluzyc dzieki za odpowiedzi jakbyscie mieli jakies inne mozliwosci chetnie poslucham , pozdrowienia
stypi Napisano 21 Października 2013 Autor Zgłoś Napisano 21 Października 2013 ogolnie chce zostac w Kanadzie, USA to zawsze bylo moje marzenie,w Polsce nie mam mozliwosci ogolnie jestesmy tu z dziewczyna Ja z wyksztalcenia nauczyciel wf i terner personalny z doswiadczeniem na magazynie i wozkach widlowych, dziewczyna tehcnik farmacji i magister administracji. Ogolnie szukam roznych mozliwosci, bo nigdy nie wiadomo. Oczywiscie szukamy mozliwosci na stale, nie zarobkowo, normalnie zyc. Chcemy sie ustatkowac. Oczywiscie bez mozliwosci na stale i tajk pewnie uderzalbym na work & travel albo cos podobnego, aby chociaz pozwiedzac a potem uderzac gdzie indziej. UK, holandia itp a do Polski w ostatecznosci. Lecz nie ukrywam ze zachwycony jestem Ameryka.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.