Joanna30 Napisano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2013 Na wszelki wypadek możesz zabdać całą teczkę dokumentów Tylko nie pokazuj niczego bez pytania
sly6 Napisano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2013 ma byc pewna siebie wtedy nie bylem adminem.
HardManiac Napisano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2013 OK jutro nastąpi godzina zero Kraków 9:45 . zamierzam podejść na luzie. Co ma być to będzie Czy na spotkanie mam wszystko ?: - wniosek DS-160 - potwierdzenie wpłaty - paszport - zdjęcie Czy o czymś zapomniałem ?
dzoana Napisano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2013 Wydaje mi się, ze jesze wydrukowane potwierdzenie umówionego spotkania ale chyba nie było potrzebne. Jak z twoimi argumentami? Pracujesz, uczysz się, czy lecisz na żywioł? Powodzenia jestem ciekawa jak pójdzie
HardManiac Napisano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2013 Można powiedzieć, że lecę na żywioł potwierdzenie umówionego spotkania Tzn?
Misuzu Napisano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2013 Jka sie rejstrowałes na http://cdn.ustraveldocs.com/pl/index.html?firstTime=No to tam w panelu masz potwierdzenie umówienia spotkania i gdzies powinno byc drukuj. Jesli dobrze pamiętam. I lepiej wydrukuj, bo tam tez jest jakis kod kreskowy do odbioru paszportu bodajże. Mi go skanowali.
monroe Napisano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2013 OK jutro nastąpi godzina zero Kraków 9:45 . zamierzam podejść na luzie. Co ma być to będzie Czy na spotkanie mam wszystko ?: - wniosek DS-160 - potwierdzenie wpłaty - paszport - zdjęcie Czy o czymś zapomniałem ? Ile czekałeś na umówienie rozmowy od telefonu?
HardManiac Napisano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2013 Ile czekałeś na umówienie rozmowy od telefonu? Rejestrowałem się online ,wniosek złożem w czwartek ,a najbliższy termin miałem już w poniedziałek (lecz ja wybrałem wtorek, bo bardziej mi pasowało)
HardManiac Napisano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2013 Ok już jestem po rozmowie, niestety,ale wizy mnie otrzymałem . Dostałem raczej standardowe pytania (do kogo lecę,ile mam lat, czy mam rodzeństwo,na jak długo chciałbym pozostać i czy byłem kiedykolwiek za granica itp.) rozmowa trwała około 3-4minut Pan konsul bardzo miły Nie jestem zaskoczony,czy też załamany tą decyzją można powiedzieć, że miałem pecha i tyle . Wszedłem z grupą 8-9 osób i tylko chyba jedna osoba dostała wizę reszta wracała z paszportem . . . . Mam jeszcze jedno pytanie po jakim czasie mogę ponownie starać się o wizę rok?dwa, czy może wcześniej ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.