Paulina_89 Napisano 1 Marca 2014 Zgłoś Napisano 1 Marca 2014 O, słuchałam Kosheen dobrych kilka lat lemu. Chyba nawet zaczęło się to od audycji Stelmacha w Polskim Radiu Trójka... jeśli się nie mylę. Później jakoś zapomniało mi się o tym zespole. Dzięki za przypomnienie
haneczka019 Napisano 1 Marca 2014 Zgłoś Napisano 1 Marca 2014 To jeszcze z innej bajki, mieszanej, holendersko-polskiej :
haneczka019 Napisano 1 Marca 2014 Zgłoś Napisano 1 Marca 2014 I jeden z kawałków, które uwielbiam słuchać w samochodzie:
Paulina_89 Napisano 3 Marca 2014 Zgłoś Napisano 3 Marca 2014 Kilka lat temu tłukłam to w samochodzie godzinami... https://www.youtube.com/watch?v=c3dgS6p3874
andyopole Napisano 3 Marca 2014 Zgłoś Napisano 3 Marca 2014 Zagrajcie coś dla Violonczeli. Jeszcze sie nie meldowala ale już chyba jest tutaj. ..
jkb Napisano 3 Marca 2014 Zgłoś Napisano 3 Marca 2014 To jeszcze z innej bajki, mieszanej, holendersko-polskiej Ha! W momencie gdy zobaczylem "holendersko-polskiej", nawet nie musialem sprawdzac co to, by wiedziec Super wykonanie, chociaz Rogucki moglby tego wasa zgolic Najlepszy moim zdaniem kawalek z najnowszej plyty:
haneczka019 Napisano 3 Marca 2014 Zgłoś Napisano 3 Marca 2014 Boszzzze jaki ona ma głos. A Rogucki wygląda jakby się w czasie przeniósł, wprost z lat 70-ych . No to specjalna dedykacja dla Violonczeli, powodzenia po drugiej stronie mocy :
Gość Violonczela Napisano 4 Marca 2014 Zgłoś Napisano 4 Marca 2014 Boszzzze jaki ona ma głos. A Rogucki wygląda jakby się w czasie przeniósł, wprost z lat 70-ych . No to specjalna dedykacja dla Violonczeli, powodzenia po drugiej stronie mocy : , oj cudne.. Dzieki, kazde wsparcie mile widziane..poprosze o jeszcze . Poki co walcze ze snem..,w nocy spac nie moge..a w dzien usypiam..
Misuzu Napisano 4 Marca 2014 Zgłoś Napisano 4 Marca 2014 Happysad! Uwielbiam! A ja jeszcze w Polsce w samochodzie słuchałam tego: Dobre na przebudzenie z rana
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.