Skocz do zawartości

Małżeństwo, A Wiza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie

Planuję wyjazd do USA z moją dziewczyną w przyszłym roku i mam pytanie bo wyczytałem takie coś "Loteria Zielona Karta pokryje koszty przelotu do USA dla całej rodziny i koszt wynajmu mieszkania w Stanach Zjednoczonych przez pierwsze 6 miesięcy."

Oznacza to, że gdy wezmę ślub z moją dziewczyną to będziemy rodziną i dostaniemy te przywileje? Czy rodzina zalicza się dopiero gdy ma się dziecko?

Pozdrawiam

Napisano

a gdzies takie cos wyczytal? ? :)

?

wyslales moze zgloszenie na loterie wizowa?z jakiej strony korzystales ze chcesz leciec juz w przyszlym roku

Napisano

to tak

na dv 2015 juz nie wyslesz zgloszenia

moze na dv 2016 cos bedzie ale o tym bedzie cos wiadomo na jesieni 2014 ,wiec nic nie wyjdzie z wyjazdu Twojego w przyszlym roku z loterii wizowej

jesli juz to moze na jesieni 2015 i to w pazdzierniku

zapoznaj sie dobrze z zasadami loterii na naszym forum ,w dziale zielona karta i z tej strony

travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1318.html

forum.usa.info.pl/forum/121-zielona-karta-loteria-wizowa/

milej lektury zycze :)

Napisano

A tutaj cutat ze strony serwisu zielona-karta :P

Serwis Zielona Karta Loteria Wizowa do USA aktualnie przyjmuje wnioski na kolejne edycje losowania Wizy Zielona Karta (DV2012, DV2013, DV2014, DV2015). Jednorazowe zgłoszenie daje Ci wiele szans na wygraną w amerykańskiej Loterii Zielona karta. Jesteśmy organizacją pozarządową, świadczącą usługi rejestracji do programu Loterii Wizowej DV. Przekazujemy wnioski do Departamentu Stanu USA i gwarantujemy ich prawidłowe przetworzenie, co daje realną szansę na wygraną. Nie musisz się zatem obawiać, że Twoje zgłoszenie zostanie odrzucone z powodu błędnie wypełnionego wniosku zgłoszeniowego. Jeśli wygrasz Ty i Twoja rodzina będziecie mogli wyjechać do Stanów Zjednoczonych i rozpocząć tam nowe życie. Przez pierwsze 6 miesięcy Program loteria wizowa DV będzie opłacać za Ciebie wynajem domu w USA, co da Ci wreszcie możliwość realizacji amerykańskiego marzenia. Kliknij tutaj, aby zobaczyć jakie korzyści przyniesie Ci rejestracja w Zielona Karta Loteria.

Wow, skoro ta firma zaplaci potem to nie ma co zwlekac tylko sie zglaszac. Swoja droga ktos wie ile taka przyjemnosc kosztuje? ;)

Na angielskiej stronie (http://usvisalottery.net) ta informacja jest pominieta :)

Napisano

Czyli losowanie będzie dopiero w 2015 roku czy w 2014? Sorry, ale ja już tyle się naczytałem o tym na różnych stronach, że wszystko mi się miesza xD

Napisano

Czyli losowanie będzie dopiero w 2015 roku czy w 2014? Sorry, ale ja już tyle się naczytałem o tym na różnych stronach, że wszystko mi się miesza xD

Następne losowanie w maju ale zgłoszenia do niego są już zakończone.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...