Joanna30 Napisano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2013 Wie ktoś może czy Jeżeli ktoś idzie do CIA, ma duże szanse że wróci ? Ale wróci skąd? Dokąd?
ilya_ Napisano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2013 Jak go CIA do wiezienia wsadza to male szanse ze szybko wroci...
Marxxx Napisano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2013 Ale wróci skąd? Dokąd? Jeżeli zakończy karierę W CIA, czy mam dużą szanse że po prostu mnie nie zabiją
kzielu Napisano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2013 LOL... Komiczny wątek.... Za dużo filmów oglądasz...
Joanna30 Napisano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2013 Jeżeli zakończy karierę W CIA, czy mam dużą szanse że po prostu mnie nie zabiją Ale po co się zastanawiać nad czymś, co może się nigdy nie wydarzyć? Najpierw wyemigruj legalnie do USA, zostań obywatelem i wtedy zastanawiaj się nad karierą zawodową... Ostatnio coraz więcej na forum pytań z kosmosu...
barbek82 Napisano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2013 no wlasnie, czekaj cierpliwie na nowe odcinki Homeland. A za chwile zapytasz jak zostac strazakiem.
Marxxx Napisano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2013 hahaha, spoko dla mnie Policja jest pewnym zawodem który chce wykonywać lub FBI, a o CIA chciałem po prostu się dowiedzieć XD
ilya_ Napisano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2013 no wlasnie, czekaj cierpliwie na nowe odcinki Homeland. A za chwile zapytasz jak zostac strazakiem. albo 2-gim Davidem Duchovnym... hahaha, spoko dla mnie Policja jest pewnym zawodem który chce wykonywać lub FBI, a o CIA chciałem po prostu się dowiedzieć XD milo - dąż do swoich marzeń !
Marxxx Napisano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2013 A tak jeszcze pytanie, wracając załóżmy z wojska to ma się jakieś że tak to ujmę ułatwienia podczas zgłoszenia cię do PD ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.