patrykgiel Napisano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2013 Witam, mam nietypowe pytanie, ponieważ mam rodzinę w USA nie jest to bliska rodzina więc nie mogłem się starać o wizę rodzinną, jednakże, gdy chciałbym otrzymać GC po wylosowaniu jest tam jeden punkt: Dokumenty finansowe i tam jeden punkt który mówi: dowody na to, że rodzina lub znajomi z USA zamierzają udzielić wsparcia w początkowym okresie pobytu w USA, oraz punkt 4. lub kombinację wymienionych wyżej dowodów Moje pytanie zatem jest takie, czy mogę przedstawić tylko ten punkt dotyczący rodziny czy on wystarczy? I jak należy to załatwić ? Pozdrawiam
sly6 Napisano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2013 teraz zapoznaj sie z tematami o dv 2013 i masz to ladnie napisane ,co sie przedstawia,jak sie to zalatwia podpowiem Ci ze to jest I-134..poczytaj troche o tym
pelasia Napisano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2013 Czy administratorzy moga poprawic ten blad ortograficzny w tytule?
patrykgiel Napisano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoś Napisano 22 Lutego 2014 Mam kolejne pytanko, czy gdy moja rodzina zechce mi pomóc czyli wypełni fomularz I-134 to może go odesłać do mnie za pomoca e-mail czy normalną pocztą i formularz oryginalny muszę przedstawić w konsulacie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.