Gość Violonczela Napisano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2013 W '93 miałem 22 lata i byłem w szoku jak wyjeżdżałem do US. W '98 wracając do Polski nie wyobrażałem sobie mieszkania w innym mieście niż Warszawa, bo to jedyne "światowe" miasto. Dziś mam ponad 40 lat i marzy mi się spokojny domek, z dala od dużych miast! Jako dziecko marzylam o domku..,ogrodku, kwiatkach. Po latach okazalo sie,ze mury domu nie tworza... Teraz moglabym mieszkac w kamienicy..,zamykam drzwi i nie interesuje mnie, ze trwa chce sie kosic... Ale z drugiej tez strony.. kocham te przestrzenie.. Jakies sentymenty..czy co.
euro2012 Napisano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2013 Mam internet w telefonie to odpisuje od czasu do czasu , jesus
euro2012 Napisano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2013 to widzicie ja jestem młody 18 letni samiec i muszę się wyszaleć , musicie mnie też zrozumieć a nie mi dogadywać.Polish people muszą się wspierać , a nie na odwrót
wodnik Napisano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=phCSXKqKQuo moze tak wylogowanie się czasem na wiecej niz dzien najlepiej by wszystkim zrobiło
qwerty32121 Napisano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2013 18 lat i narzekasz na nudę? Ja w Twoim wieku to w domu byłem tylko w nocy, aby się wyspać i ciągle mi brakowało czasu na wszystko... Tak jak ktoś już wspomniał, to nie zależy od miejsca tylko od osoby.
freja Napisano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2013 Mam internet w telefonie to odpisuje od czasu do czasu , jesusKurcze, to Jezus ma internet w telefonie?
pelasia Napisano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2013 Kurcze, to Jezus ma internet w telefonie? Nie tylko internet i telefon ale takze zaszczyca nas swoja obecnoscia na forum.
Paulina_89 Napisano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2013 18 lat i narzekasz na nudę? Ja w Twoim wieku to w domu byłem tylko w nocy, aby się wyspać i ciągle mi brakowało czasu na wszystko... Tak jak ktoś już wspomniał, to nie zależy od miejsca tylko od osoby. pamietam, ze pomiedzy 16 a 19 rokiem zycia zaliczylam ponad 60 koncertów, w tym kilka wyjazdow byla co najmniej 2-dniowa. Dalabym rade wiecej, ale faktycznie musialabym nie spac czasem w weekendy pracowalam zeby miec kase na koncerty, w dodatku chodzilam na proby swojego zespolu, jeszcze przez 5 dni w tygodniu trzeba bylo sie w liceum pojawic zeby potem na maturze moc cos wysciemniac Spalam wtedy moze od 4 do 6 h na dobe. Jak ktos chce to sobie ciekawie zorganizuje czas i znajdzie zainteresowania, a jak nie to ...
Paulina_89 Napisano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=phCSXKqKQuo moze tak wylogowanie się czasem na wiecej niz dzien najlepiej by wszystkim zrobiło pisalam nawet na ten temat wypracowanie na ostatnie zaliczenie wrtg101 chyba mam podobne podejscie do sprawy co tworcy tego filmiku.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.