Paulina_89 Napisano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2013 Swoja droga, moze to krecil nasz kolega z Ohio, ktorego juz z rok na forum nie ma, a byl bardzo popularny hehehe chyba mnie cos ominelo ...
haneczka019 Napisano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2013 wlasnie dzisiaj widzialam to u Niekrytego. Ktos jeszcze widzi ''buzie w tym tęczu?'' czy tylko ja mam przejechane, bo nie widze? Kurczę patrze, patrze... i też nic nie widzę w tym tęczu Ja widze serce i nie wmawiajcie, ze tam nie ma serca bo ja to serce widze. Swoja droga, moze to krecil nasz kolega z Ohio, ktorego juz z rok na forum nie ma, a byl bardzo popularny hehehe "Kolega" z pod wielu nicków zabawia się pewnie na innym forum .
Paulina_89 Napisano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2013 Kurczę patrze, patrze... i też nic nie widzę w tym tęczu No to do nieba nie pojdziesz Ale nie jestes sama, wiec pojdziemy sobie gdzie indziej
ASKA4 Napisano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2013 To ja tez pojde z Wami, bo tez nie pokazalo mi sie nic w tym tęczu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.