kzielu Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2014 Ja bym tylko lekko przestrzegal przed wiara ze to co jest w outletach to jest to samo co w normalnych sklepach. Nie jest i nie jest nawet blisko tego - ze sklepow w ktorych kupuje - Under Armour / Nike ma w outletach wiekszosc rzeczy ktore w normalnych sklepach sie nie zdarzaja. Brooks Brothers ma cala linie ktora jest "Outlet Only" i normalnych koszul Brooks Bros. w outlecie w ogole sie nie kupi. I tak jest z wiekszoscia outletowych sklepow (Van Heusen np.). Tak ze trzeba miec swiadomosc ze niska cena nie bierze sie znikad...
Jackie Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2014 Ja bym tylko lekko przestrzegal przed wiara ze to co jest w outletach to jest to samo co w normalnych sklepach. Nie jest i nie jest nawet blisko tego - ze sklepow w ktorych kupuje - Under Armour / Nike ma w outletach wiekszosc rzeczy ktore w normalnych sklepach sie nie zdarzaja. Brooks Brothers ma cala linie ktora jest "Outlet Only" i normalnych koszul Brooks Bros. w outlecie w ogole sie nie kupi. I tak jest z wiekszoscia outletowych sklepow (Van Heusen np.). Tak ze trzeba miec swiadomosc ze niska cena nie bierze sie znikad... To prawda, coraz więcej firm szyje specjalne, outletowe wersje ciuchów. Ja już w outletach przestałam kupować. Wolę poczekać na wyprzedaże w firmowych sklepach. Lub z ciężkim sercem zabulić pełną cenę. Robię wyjątek dla torebek. W DSW można, jak się ma farta, trafić na "normalne" wersje torebek za pół lub nawet 1/3 ceny. Z tym że trochę trzeba pogrzebać w stosie chłamu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.