tomekolodziej Napisano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2013 I polecam Puerto Vallarta. Bylem tez w Cancun ale nie polecam
dareknow0 Napisano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2013 Acapulco stalo sie dosyc niebezpiecznym miastem. Morderstwa, gwalt, rabunki. Ja osobiscie bym wybrala inne miejsce. Moze Violonczela moze polecic cos w Cancun; poniewaz ja nie lubie, to sugeruje Paya del Carmen; Akumal lub Tulum. Kiedys zatrzymalismy sie na kilka dni w Grand Bahia Principe Akumal, i bylo swietnie, aczkolwiek osobiscie nie przepadamy za all-inclusive (ale wiem,wygoda, itp.) Sa tez dwie urocze wyspy ktore warto brac pod uwage - Isla Mujeres i Cozumel. Tak masz rację tylko ja bym dołożył ,że cały Meksyk nie jest bezpiecznym krajem.A jeżeli chodzi o Acapulco to jeśli wchodzisz tylko tam gdzie chodzą wszyscy turyści a nie szukasz wrażeń to myślę ,że nie ma problemu.Acapulco to w jednym miejscu świat bogactwa ,przepychu i bardzo ładnych miejsc a w innym miejscu skrajna bieda i brzydota.Tych drugich trzeba unikać ,jedynie przejazd taksówką w dzień.Gdyby tak było źle to turyści wcale tam by nie jeździli a jednak to miejsce jest inne od pozostałych.
katlia Napisano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2013 Zgadzam sie, darek. I zgadzam sie, ze caly Meksyk nie jest niebezpieczny. W ogole lubie ten kraj i ludzi, i zawsze zachecam znajomych zeby poznali lepiej Meksyk. Plazowanie jest przyjemne, ale jest tam tyle slicznych i ciekawych miejsc do zwiedzenia daleko od wybrzeza, naprzyklad Oaxaca, Guanajuato i San Miguel de Allende, gdzie z przyjemnoscia moglabym mieszkac na stale.
Robsen Napisano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2014 Dziękuję Wam wszystkim za rady, prawdopodobnie zdocyduje się na Cancun I obiecuje po powrocie podzielić sie wrażeniami. Szczesliwego Nowego Roku dla Wszystkich.
olizet Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 Hej. Mój plan jest taki, żeby pojechać z PL do Californi i z niej udać się na tydzień do Meksyku all incl, na leżenie i opalanie się w błogim lenistwie. Czy możecie polecić jakieś amerykańskie biura podróży, z którymi warto "pojechać" na taki wypad do Meksyku? Czy może lecąc z USA lepiej zdecydować się na zorganizowanie przelotu i hotelu na własną rękę? Nie ukrywam, że zależy nam na wygodzie. pozdrawiam
katlia Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2014 Slyszalam dobre opinie o Apple Vacations
olizet Napisano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2014 Slyszalam dobre opinie o Apple Vacations Dzięki wielkie!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.