fotofly Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2014 Ciesze sie, ze sie podoba - ale to przeciez zwykly pstryczek. Sklep w Bodie. "Czym mozemy Pani dzisiaj sluzyc?" Uwielbiam takie klimaty! podoba się, podoba! i to bardzo... mam nadzieję, ze uda mi sie tam zajrzeć
Big Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2014 Niedaleko jest inne ciekawe miejsce, sprobuje wrzucic jakies foto. No niestety, jestem zalamany...Nie mam tych zdjec... (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Antelope Canyon na zachete:
Femshep Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2014 Hej. Ja też chcę się wybrać z mężem na zachodnie wybrzeże (plan dokładny nie ustalony jeszcze - ale podobny jak u fotofly) w tym roku. Pasuje mi czerwiec najbardziej, ale obawiam się, że może być tam wtedy za gorąco... Jak myslicie?
fotofly Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2014 Niedaleko jest inne ciekawe miejsce, sprobuje wrzucic jakies foto. No niestety, jestem zalamany...Nie mam tych zdjec... (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Antelope Canyon na zachete: marze o tym miejscu kiedyś (dawno temu widziałam kilka kadrów i byłam przekonana, ze to fotomontaż a zdjęcie oczywiście "klasa:) Pozrawiam
Big Napisano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2014 Hej. Ja też chcę się wybrać z mężem na zachodnie wybrzeże (plan dokładny nie ustalony jeszcze - ale podobny jak u fotofly) w tym roku. Pasuje mi czerwiec najbardziej, ale obawiam się, że może być tam wtedy za gorąco... Jak myslicie? Za goraco, to pojecie wzgledne i to mocno.
fotofly Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2014 Niedaleko jest inne ciekawe miejsce, sprobuje wrzucic jakies foto. No niestety, jestem zalamany...Nie mam tych zdjec... (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Antelope Canyon na zachete: Już wiem na pewno, ze tam będę ! Czy może ktoś wie z jakim wyprzedzeniem najlepiej zrobić rezerwacje? Będę nocować w Kayenta, to jakieś 1,5 godziny drogi z tego co wiem do Kanion Antylopy... Chciałabym zdążyć na wstęp o 10... chyba, ze inna godzina jest lepsza? Poradźcie proszę...
agatenka Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2014 Byłam kilka razy zarówno w dolnym jak i górynym i nigdy nie robiłam wcześniej rezerwacji. Zawsze omijaliśmy z daleka wszelkie zorganizowane wycieczki z Page i jechaliśmy prosto do wejścia , nigdy nie było problemu. Fakt faktem że zawsze byłam po sezonie (wrzesien, pażdziernik) Ale jak chcesz mieć spokojną głowę kilka dni wcześniej, Oni tam teraz przyspieszyli zwiedzanie, wszystkich popędzają i wpuszczają po kilka grup na raz, więc nie bardzo patrzą na jakieś dzienne limity . Nie to co kiedyś gdy w dolnym można było siedzieć cały dzień bez przewodnika, a w górnym dosłownie czekało się na promyk... Najlepszy czas na zwiedzanie jest pomiedzy 11-1, wtedy "wpada" najwięcej światła Jakość nie tak rewelacyjna jak u kolegi wyżej, ale wtedy nie miałam bladego pojęcia o istnieniu lustrzanek Mi się od dawna marzą: Coyote Buttes- the wave - ale tam na bilety trzeba czekać pół roku albo mieć szczęście w loterii, którego ja nie posiadam Havasu Falls - to jest moje "must see" w najbliższych latach Yellowstone N.P - cudowne miejsce więc tym razem na wiosnę lub w lato i na znacznie dłużej ! Jak masz więcej czasu to koniecznie sprawdź 2 pierwsze miejsca, będziesz w pobliżu więc może Ci się uda o nie zahaczyć
fotofly Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2014 Byłam kilka razy zarówno w dolnym jak i górynym i nigdy nie robiłam wcześniej rezerwacji. Zawsze omijaliśmy z daleka wszelkie zorganizowane wycieczki z Page i jechaliśmy prosto do wejścia , nigdy nie było problemu. Fakt faktem że zawsze byłam po sezonie (wrzesien, pażdziernik) Ale jak chcesz mieć spokojną głowę kilka dni wcześniej, Oni tam teraz przyspieszyli zwiedzanie, wszystkich popędzają i wpuszczają po kilka grup na raz, więc nie bardzo patrzą na jakieś dzienne limity . Nie to co kiedyś gdy w dolnym można było siedzieć cały dzień bez przewodnika, a w górnym dosłownie czekało się na promyk... Najlepszy czas na zwiedzanie jest pomiedzy 11-1, wtedy "wpada" najwięcej światła Jakość nie tak rewelacyjna jak u kolegi wyżej, ale wtedy nie miałam bladego pojęcia o istnieniu lustrzanek Mi się od dawna marzą: Coyote Buttes- the wave - ale tam na bilety trzeba czekać pół roku albo mieć szczęście w loterii, którego ja nie posiadam Havasu Falls - to jest moje "must see" w najbliższych latach Yellowstone N.P - cudowne miejsce więc tym razem na wiosnę lub w lato i na znacznie dłużej ! Jak masz więcej czasu to koniecznie sprawdź 2 pierwsze miejsca, będziesz w pobliżu więc może Ci się uda o nie zahaczyć Piekne zdjęcia! Dziekuję)) wymienione przez Ciebie miejsca sa równie cudne - bajka! Póki co wciąż planujemy i próbujemy szukać Może uda mi się zobaczyc chociaż jedno z tych miejsc:) Mam pytanie...do którego kanionu lepiej skoczyć - górnego czy dolnego? Bo nie mam bladego pojęcia! Będę wdzięczna za podpowiedź... Pozdrawiam
agatenka Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2014 Dolny jest troszke wiekszy, polozony tak jakby pod ziemia i bardziej zroznicowany, sa waskie przejscia, drabinki Gorny jest "plaski", w sensie caly czas znajdujesz sie na jednym poziomie, ale chyba bardziej malowniczy, i jak bedziesz w dobrym momencie wlasnie w gornym sa te promyki. Wiec jakbym musiala wybierac, to mysle ze gorny.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.