jkb Napisano 24 Października 2014 Zgłoś Napisano 24 Października 2014 Ta para to zdecydowanie najbardziej interesujacy wybor :> A Mohamed mocno ogarniety zamiast USD to przywiozl swoje tugriki do USA...
Paulina_89 Napisano 24 Października 2014 Zgłoś Napisano 24 Października 2014 Narzeczona mu nie powiedziala, ze USD uzywaja Jak dla mnie to jest jasne, ze koles w ogole nie jest sama Amerykanka zainteresowany, a bardziej przyjazdem do US i widze to po takich detalach jak np. kiedy mowil, ze ucieszyl sie ze zobaczyl Danielle (?) na lotnisku nie dlatego, ze za nia tesknil i nie mogl sie doczekac spotkania, ale dlatego, ze kiedy Danielle go znalazla to nie czul sie zgubiony/sam... Druga, to wnioskuje, ze zwiastunu, ze powiedzial o Danielle, ze jej wyglad jest acceptable. One red flag after another. A Danielle wydaje sie byc zabujana na amen.
Misuzu Napisano 24 Października 2014 Zgłoś Napisano 24 Października 2014 Proszę o link do drugiej serii online
Paulina_89 Napisano 24 Października 2014 Zgłoś Napisano 24 Października 2014 https://www.youtube.com/watch?v=iXTNlmlNiVA Enjoy
Paulina_89 Napisano 29 Października 2014 Zgłoś Napisano 29 Października 2014 kolejny odcinek : http://www.tlc.com/tv-shows/90-day-fiance/videos/i-m-home-america-.htm
jkb Napisano 29 Października 2014 Zgłoś Napisano 29 Października 2014 Az zal mi tej dziewczyny z Poludniowej Afryki...
Paulina_89 Napisano 29 Października 2014 Zgłoś Napisano 29 Października 2014 Mi tez. Choc jeszcze bardziej szkoda mi tego chlopaka z Nicaragua
KaeR Napisano 29 Października 2014 Zgłoś Napisano 29 Października 2014 Mi tez. Choc jeszcze bardziej szkoda mi tego chlopaka z Nicaragua No cóż... Przynajmniej przestanie śpiewać. Zawsze to jakiś plus. :-P
Paulina_89 Napisano 29 Października 2014 Zgłoś Napisano 29 Października 2014 No cóż... Przynajmniej przestanie śpiewać. Zawsze to jakiś plus. :-P Wiesz co, jak bym usłyszała tego typu granie i spiewanie po polsku, to pewnie piwersze co bym zrobila to wylaczyla radio Jesli o hiszpanski zas chodzi jestem o wiele bardziej tolerancyjna, ale chyba dlatego, ze mam faze fascynacji tym jezykiem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.