jkb Napisano 29 Października 2014 Zgłoś Napisano 29 Października 2014 No cóż... Przynajmniej przestanie śpiewać. Zawsze to jakiś plus. :-P Wlasnie tak Jego narzeczonej to wspolczuje, bo wszyscy na nia krzywo patrza, a agent tego chlopaka to kawal ch.
Paulina_89 Napisano 29 Października 2014 Zgłoś Napisano 29 Października 2014 Wlasnie tak Jego narzeczonej to wspolczuje, bo wszyscy na nia krzywo patrza, a agent tego chlopaka to kawal ch. Nie wiem co Was kłuje w uszy spiewanie tego chlopaka Zaloze sie ze nigdy w radiu tego nie slyszeliscie zeby Wam tak zalezalo zeby przestal Ten agent moze zachowuje sie niedelikatnie, ale jego obawy sa sluszne. Wywalenie Latynosa na jakies zadupie w Ohio czy tam Illinois bez jezyka. Co on tam bedzie robil? Kosil trawniki?
KaeR Napisano 29 Października 2014 Zgłoś Napisano 29 Października 2014 Nie wiem co Was kłuje w uszy spiewanie tego chlopaka Zaloze sie ze nigdy w radiu tego nie slyszeliscie zeby Wam tak zalezalo zeby przestal Ten agent moze zachowuje sie niedelikatnie, ale jego obawy sa sluszne. Wywalenie Latynosa na jakies zadupie w Ohio czy tam Illinois bez jezyka. Co on tam bedzie robil? Kosil trawniki? Ja tam nic do niego nie mam. Za boysbandami nie przepadam o czym by nie śpiewali. Czy po hiszpańsku, polsku czy rumunsku. Poza tym facet w rurkach to nie facet. ;-)
Paulina_89 Napisano 30 Października 2014 Zgłoś Napisano 30 Października 2014 Ja tam do rurek nic nie mam, nawet nie zauwazylam ze nosi. A jak juz o meskosci gadamy, to najbardziej niemęski jest ten koles, ktory ma narzeczona z Poludniowej Afryki. On jest jakis... dziwny...
jkb Napisano 30 Października 2014 Zgłoś Napisano 30 Października 2014 Wywalenie Latynosa na jakies zadupie w Ohio czy tam Illinois bez jezyka. Co on tam bedzie robil? Kosil trawniki? Ja tu na brak latynosow raczej narzekac nie moge Moze nie mieszkam na az takim zadupiu, ale zdecydowanie Midwest
KaeR Napisano 30 Października 2014 Zgłoś Napisano 30 Października 2014 Ja tam do rurek nic nie mam, nawet nie zauwazylam ze nosi. A jak juz o meskosci gadamy, to najbardziej niemęski jest ten koles, ktory ma narzeczona z Poludniowej Afryki. On jest jakis... dziwny... W ogole jakas plaga w tym programie ciotowatych kolesi. W obu edycjach. Rekord ustanowila byla zona pytajaca czy ordered bride uzywa antykoncepcji, bo taka byla umowa a koles nawet nie zareagowal. :\
Paulina_89 Napisano 30 Października 2014 Zgłoś Napisano 30 Października 2014 No to juz typowa porazka, zeby faceta była zona krotko trzymala. Z reszta... ona byla przerazajaca, wiec moze sie jej bal. Tak na marginesie to o co tam w ogole chodzilo? Bala sie, ze jak bedzie mial kolejne dziecko to alimenty jej obniza? Ja tu na brak latynosow raczej narzekac nie moge Moze nie mieszkam na az takim zadupiu, ale zdecydowanie Midwest Sama jestem ciekawa jak mu tam bedzie... Jka bedzie mial kilku latynosow wokol siebie, to byc moze bedzie mu razniej, ale tez istnieje ryzyko, ze zamknie sie w enklawie i pozostanie na tym samym poziomie z jezykiem jak kilku Latynosow, ktorych ja poznalam na zajeciach ESL - 15 lat w USA i zero jezyka bo pracowali wsrod swoich.
jkb Napisano 30 Października 2014 Zgłoś Napisano 30 Października 2014 Niestety, tak moze byc. Plus, w Nikaragui byl badz co badz gwiazda; tutaj - bedzie tak naprawde nikim...
Misuzu Napisano 30 Października 2014 Zgłoś Napisano 30 Października 2014 Tak, bardzo trudno mu sie bedzie przestawić i tak nagle... Upaść. Podejrzewam, ze po jakimś czasie bedzie chciał wrocic. Ale zawsze tez moga sie przeprowadzić w inne miejsce, jednak uważam, ze jak rzuci sie kogos na głęboka wodę bez języka to wtedy błyskawicznie sie go nauczy. Bedzie zmuszony gadać po angielsku a juz cos tam duka
Paulina_89 Napisano 30 Października 2014 Zgłoś Napisano 30 Października 2014 Niestety, tak moze byc. Plus, w Nikaragui byl badz co badz gwiazda; tutaj - bedzie tak naprawde nikim... To prawda, dlatego mi go szkoda. Sama miloscia czlowiek nie zyje i nie zdziwie sie jesli po jakims czasie bedzie chcial wrocic.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.