Skocz do zawartości

Jaka Szanasa Na B2?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Mam pytanie o szansę dostania wizy B2. Mam 18 lat (rocznikowo 19), chcę wyjechać na 3 m-ce do Stanów w okresie czerwiec-sierpień tego roku. Uczę się w technikum, więc wyjechałąbym po skończeniu 3 klasy i wróciła aby zacząć naukę w 4 klasie. W Stanach mam 2 ciotki, więc moga wysłać zaproszenie. Mama nie pracuje, zajmuje się domem, tata ma dobrze prosperującą firme budowlaną. Mam trójkę rodzeńtwa w ieku 2,10,13.Aktualnie babcia przebywa w USA na wizie turystyczne, chyba... Wraca w marcu, pojechałą we wrześniu i jest to jej drugi wyjazd tam. W tatym roku też wyjechała na 6 miesięcy. Czy duża jest szansa, że dostanę wizę? :)

Napisano

a co to chyba? a poleciala Twoja babcia do ktorej Ciotki ?

a Ty do ktorej bedziesz leciec,?

zaproszenie nie jest wymagane i nie pomoga aby dostac wize

Napisano

Babcia pewnie i do jednej i do drugiej ciotki pojechala :) hehe

Szanse masz, jak kazdy co sie stara o wize. Mysle, ze nie powinno byc duzych problemow, tym bardziej, ze jestes w trakcie nauki w szkole sredniej

Napisano

Jesli Babcia ma inne nazwisko to w swoim formularzu podaj adres Cioteczki innej niz wymienila Babcia w swoim formularzu. Przynajmniej konsul nie zajarzy I nie bedzie podejrzewac ze stworzysz z Babcia brygade w contractorce... ;)

Napisano

a co to chyba? a poleciala Twoja babcia do ktorej Ciotki ?

a Ty do ktorej bedziesz leciec,?

zaproszenie nie jest wymagane i nie pomoga aby dostac wize

napisałam chyba, ponieważ pewna nie jestem. Przed wyjazdem nie wpadło mi do głowy, żeby spytać, bo wtedy nie było jeszcze możliwości żebym jechała. Planowałam pojechać na pół roku ale dopieru po zakończniu nauki w technikum, niedawno dowiedziałam się, że opcja wyjazdu w te wakacje jest możliwa ...

Napisano

napisałam chyba, ponieważ pewna nie jestem. Przed wyjazdem nie wpadło mi do głowy, żeby spytać, bo wtedy nie było jeszcze możliwości żebym jechała. Planowałam pojechać na pół roku ale dopieru po zakończniu nauki w technikum, niedawno dowiedziałam się, że opcja wyjazdu w te wakacje jest możliwa ...

Jedź śmiało po wize, nie powinno być problemów. Odpowiadaj tylko konkretnie i szczerze na pytania, które Ci zadają i nic więcej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...