livetofly Posted February 17, 2014 Report Posted February 17, 2014 witam, mój problem : sesja poprawkowa kończy mi się 11 lipca a ja mam tylko możliwość jechać na miesiąc do USA więc każdy dzień się liczy. czy jest możliwość że teraz kupię bilet na 11-12 lipca a potem w czerwcu (gdy będę już wiedzieć czy w ogóle podejdę do tej poprawkowej i gdybym nie musiała) zmienić datę wylotu na 1 lipca? słyszałam że się płaci ok. 500 zł ale to i tak mi wyjdzie taniej jakbym teraz zarezerowała + 500 zł niż kupować w czerwcu bilet...moje pytanie więc brzmi czy to w ogóle wypali i czy znajdę w ogóle wtedy (pod koniec czerwca) wolne miejsce na 1 lipca? bo muszę wrocić do 20 sieprnia dlatego tak mi zależy na każdym dniu
kzielu Posted February 17, 2014 Report Posted February 17, 2014 Pytanie bez sensu większego - wszystko zależy od taryfy biletu - sprawdź w linii w której chcesz kupić bilet ile kosztują bilety z możliwością zmiany i zobacz czy Ci się opłaca. Najtansze zwykle są niezmienialne...
sly6 Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 mozesz miec i w drozszej taryfie zakupiony bilet a miejsc brak,brak miejsc jak sie leci z Polski z przesiadka lub tez brak miejsc np w Niemczech jak tam przesiadke lecisz w takim okresie czasu ze moze byc roznie. Najlepiej udaj sie do kogos kto sprzedaje bilety i zobaczysz ile taki bilet kosztuje ze zmiana daty
tapeta999 Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 Kup w klasie biznes i nie będzie żadnego problemu ze zmianą daty.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.