amida Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 Witam, chciałam się was zapytać, czy mogę narzeczonemu wysłać skana z podpisanym letter of intent oraz skany zdjęć paszportowych? Czy tez musze wysłać mu pocztą oryginalny letter oraz wywołane zdjęcia? Będę także mieć jakieś wyciągi z banku oraz rezerwację lotu tłumaczone przez tłumacza przysięgłego - to samo pytanie, mogą być skany czy trzeba pocztą? Oraz czy on może sam sobie skopiować swój certificate of birth czy tez musi pobrać odpłatną wersję z urzędu?
kzielu Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 Oryginalny letter of intent z wlasnorecznym podpisem. Zdjecia to mozesz mu przeciez wyslac w wersji elektronicznej a on moze sobie je wywolac w dowolnym sklepie na rogu...
Malgorzata77 Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 Zazwyczaj Amerykanie maja swoj akt urodzenia w domu, do pakietu wystarczy ksero kopia. Wydaje mi sie ze wyciagi z banku, rezerwacje lotu tez moga byc kopie, ale i tak musisz narzeczonemu wyslac listownie letter of intent oraz forme G-325A kotra tez musi byc przez Ciebie recznie podpisana, wiec co do reszty to juz jak uwazasz, moze zrob kopie dla siebie na wszelki wypadek, a wyslij oryginaly (w koncu to nie sa jakies bardzo wazne dokumenty, ktorych oryginaly sie jeszcze Tobie przydadza...).
Sara Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 I nie trac kasy na tlumaczenie przysiegle. sama przetlumacz, przysiegle jest niepotrzebne
amida Posted March 5, 2014 Author Report Posted March 5, 2014 ooo.. serio nie trzeba przysięgłego? To by było cudownie, koszty są masakryczne ;_;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.