FunnyRedAngel Napisano 14 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2017 Dnia 1/29/2017 o 18:25, Sara napisał: Wciąż czekam. Ponad 6 miesięcy teraz! A czekalam 12, kilku znajomych takze. Musisz byc cierpliwa.
Sara Napisano 11 Marca 2017 Zgłoś Napisano 11 Marca 2017 9 miesięcy ... dlaczego USCIS nie aktualizuje strony internetowej na bierząco? Ostatni update jest z grudnia...
Amy Napisano 11 Marca 2017 Zgłoś Napisano 11 Marca 2017 Godzinę temu, Sara napisał: 9 miesięcy ... dlaczego USCIS nie aktualizuje strony internetowej na bierząco? Ostatni update jest z grudnia... Jezeli wysylals papiery do Vermont to robia z 15 lutego 2016 ja tez czekam i to dluzej
Sara Napisano 30 Maja 2017 Zgłoś Napisano 30 Maja 2017 Czy ktoś się orientuje jak wyglada proces gdy 1 roczne green card extension wygasa?
Amy Napisano 30 Maja 2017 Zgłoś Napisano 30 Maja 2017 11 godzin temu, Sara napisał: Czy ktoś się orientuje jak wyglada proces gdy 1 roczne green card extension wygasa? Nie ma zadnego procesu, mozesz umowic sie do biura imigracyjnego, aby wbili ci do paszportu pieczatke z przedluzeniem. If Your Green Card Expires Inside the U.S. If your green card has expired prior to traveling abroad but you’re afraid there won’t be time to renew it, there is a solution. You may use a foreign passport with a temporary I-551 stamp. An I-551 stamp is temporary proof (usually one year) that you are a permanent resident. To obtain the stamp inside your passport, you will need to schedule an appointment at your local USCIS office through InfoPass. Schedule the appointment early; it may take several weeks to get your appointment at a USCIS office. You should also file Form I-90 immediately to renew the expired green card. The USCIS officer will probably want to see your Notice of Action (Form I-797) before providing an I-551 stamp. A Notice of Action is generally received within 2-3 weeks of filing Form I-90 and provides proof that the application was accepted by USCIS.
Sara Napisano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2017 'Renew it' a 'lift conditions' - nie ma różnicy? moje extention wygasło kilka dni temu wiec nie mam żadnego dowodu ze jestem tutaj legalnie.... byliście w takiej sytuacji?
grape Napisano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2017 Przeciez Ci Amy napisal/a... musisz sie umowic na spotkanie w lokalnym biurze USCIS i poprosic o pieczatke I-551... dowod jest, bo wyslalas RoC...
BBerry Napisano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2017 On 8/12/2017 at 11:30 PM, Sara said: 'Renew it' a 'lift conditions' - nie ma różnicy? moje extention wygasło kilka dni temu wiec nie mam żadnego dowodu ze jestem tutaj legalnie.... byliście w takiej sytuacji? O matko, a czemu to tak dlugo trwa, jesli moge spytac?
BBerry Napisano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2017 On 1/30/2017 at 11:00 AM, ilon said: ILE? Mam nadzieje, ze zanim ja bede musiala przez to przechodzic to troche szybciej sie beda wyrabiac Z tego co widac, to te czasy sie tylko wydluzaja...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.