mateuszmateusz Napisano 2 Marca 2014 Zgłoś Napisano 2 Marca 2014 Cześć, mam do Was pytanie. Umawiam sie na spotkanie z konsulem, wypełnilem wniosek, wniosłem opłate, zalogowałem sie na strone gdzie umawia sie na wizyte z konsulem i tu napotkal mnie problem. Otóż chcialem umowic sie na spotkanie w kwietniu a dostepne sa na razie terminy jedynie z marca. Nastepne miesiace jak kwiecien czy maj w ogole sa niedostepne. Stad moje pytanie: Czy moge poczekac do konca marca i dopiero w kwietniu, umowic sie na spotkanie, chodzi mi dokladnie o date 25kwietnia. Czy jest jakis okreslony termin w jakim musimy umowic sie na spotkanie od daty wniesienia oplaty wizowej? tzn czy mamy np 2 tyg na umowienie spotkania od daty oplaty i po tym terminie pieniadze i numer potwierdzenia przepadaja? Myslalem rowniez nad umowieniem sie przez telefon i nie ryzykowac tym ze pieniadze przepadna przez zbyt dluga zwloke w ustalaniu terminu. Czu orientujecie sie czy telefoniecznie moge umowic sie na spotkanie te prawie 2 miesiace w przod? i czy wiecie jaki jest koszt polaczenia z infolinia w celu umowienia takiego spotkania. Bylbym wdzieczny za wszystkie odp. Dzieki i pozdrawiam.
sly6 Napisano 2 Marca 2014 Zgłoś Napisano 2 Marca 2014 czekasz na dostepne terminy. a czytales moze strone Ambasady?pisze ze jest bezplatne polaczenie
mateuszmateusz Napisano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 2 Marca 2014 aha no to w takim razie nie bede dzwonil tylko czekam dzieki. a co do oplaty to przejrzałem strone ambasady i bylem nastawiony na znalezienie jakiejs kwoty wiec nie zwrocilem uwagi ze cos jest za darmo dzieki jeszcze raz pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.