mateuszmateusz Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 Cześć, mam do Was pytanie. Umawiam sie na spotkanie z konsulem, wypełnilem wniosek, wniosłem opłate, zalogowałem sie na strone gdzie umawia sie na wizyte z konsulem i tu napotkal mnie problem. Otóż chcialem umowic sie na spotkanie w kwietniu a dostepne sa na razie terminy jedynie z marca. Nastepne miesiace jak kwiecien czy maj w ogole sa niedostepne. Stad moje pytanie: Czy moge poczekac do konca marca i dopiero w kwietniu, umowic sie na spotkanie, chodzi mi dokladnie o date 25kwietnia. Czy jest jakis okreslony termin w jakim musimy umowic sie na spotkanie od daty wniesienia oplaty wizowej? tzn czy mamy np 2 tyg na umowienie spotkania od daty oplaty i po tym terminie pieniadze i numer potwierdzenia przepadaja? Myslalem rowniez nad umowieniem sie przez telefon i nie ryzykowac tym ze pieniadze przepadna przez zbyt dluga zwloke w ustalaniu terminu. Czu orientujecie sie czy telefoniecznie moge umowic sie na spotkanie te prawie 2 miesiace w przod? i czy wiecie jaki jest koszt polaczenia z infolinia w celu umowienia takiego spotkania. Bylbym wdzieczny za wszystkie odp. Dzieki i pozdrawiam.
sly6 Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 czekasz na dostepne terminy. a czytales moze strone Ambasady?pisze ze jest bezplatne polaczenie
mateuszmateusz Posted March 2, 2014 Author Report Posted March 2, 2014 aha no to w takim razie nie bede dzwonil tylko czekam dzieki. a co do oplaty to przejrzałem strone ambasady i bylem nastawiony na znalezienie jakiejs kwoty wiec nie zwrocilem uwagi ze cos jest za darmo dzieki jeszcze raz pozdrawiam
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.