Skocz do zawartości

Czy Z Advance Parole Można Spokojnie Wyjeżdzać Po Za Usa I Spowrotem Wracać?

Kiiniia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bardzo mi sie nie podoba takie nasmiewanie i wprowadzanie w blad osob, ktore naprawde nic nie wiedza, a chca sie od nas czegos dowiedziec. Nie wszyscy sa "omnibusami" i posiadaja wiedze na kazdy temat.

tinki, tylko czy te osoby naprawdę oczekują pomocy? Masz absolutną rację, w tym co napisałaś. Akurat w przypadku tej dziewczyny, dziwię się, że ktoś jeszcze chce na jej pytania odpowiadać, po tym jak wyskoczyła z pretensjami w innym swoim wątku.

• 1 rok później...

• Odpowiedzi 24
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Podczepię się pod temat, but sama sie ostatnio o to martwię.

Planuje wykorzystać AP i polecieć do Polski. Wyczytałam już chyba wszystko co się dało na temat AP i te wszystkie ostrzeżenia o tym, ze nie gwarantuje on ponownego wpuszczenia do US trochę mnie zestresowały.

Dopiero rok po ślubie zajęliśmy się AoS i zastanawiam się, czy te kilka miesięcy out of status będą miały wpływ na to czy mnie z tym AP ponownie przyjmą czy nie. Ot, takie stresowanie się na zapas :P

Napisano

Nie mozesz wykorzystac AP jezeli bylas out of status przez rok. Przy wyjezdzie bedziesz miala 3/10-letniego bana... Z AP mozesz skorzystac przy powrocie do USA jezeli twoj pobyt out of status nie byl dluzszy niz 180 dni.

Napisano

Szkoda, ze wczesniej nie napisalas, ze mialas overstay - to zmienia postac rzeczy jezeli chodzi o AP... Poczekaj na GC, nie rob sobie problemow z immigration :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...