haneczka019 Napisano 18 Marca 2014 Zgłoś Napisano 18 Marca 2014 Bardzo mi sie nie podoba takie nasmiewanie i wprowadzanie w blad osob, ktore naprawde nic nie wiedza, a chca sie od nas czegos dowiedziec. Nie wszyscy sa "omnibusami" i posiadaja wiedze na kazdy temat. tinki, tylko czy te osoby naprawdę oczekują pomocy? Masz absolutną rację, w tym co napisałaś. Akurat w przypadku tej dziewczyny, dziwię się, że ktoś jeszcze chce na jej pytania odpowiadać, po tym jak wyskoczyła z pretensjami w innym swoim wątku.
Gość Napisano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2015 Podczepię się pod temat, but sama sie ostatnio o to martwię. Planuje wykorzystać AP i polecieć do Polski. Wyczytałam już chyba wszystko co się dało na temat AP i te wszystkie ostrzeżenia o tym, ze nie gwarantuje on ponownego wpuszczenia do US trochę mnie zestresowały. Dopiero rok po ślubie zajęliśmy się AoS i zastanawiam się, czy te kilka miesięcy out of status będą miały wpływ na to czy mnie z tym AP ponownie przyjmą czy nie. Ot, takie stresowanie się na zapas
jkb Napisano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2015 Nie mozesz wykorzystac AP jezeli bylas out of status przez rok. Przy wyjezdzie bedziesz miala 3/10-letniego bana... Z AP mozesz skorzystac przy powrocie do USA jezeli twoj pobyt out of status nie byl dluzszy niz 180 dni.
jkb Napisano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2015 Szkoda, ze wczesniej nie napisalas, ze mialas overstay - to zmienia postac rzeczy jezeli chodzi o AP... Poczekaj na GC, nie rob sobie problemow z immigration
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.