Skocz do zawartości

Co Po Odciskach ?

paola12345

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestem sponsorowana przez meza obywatela (obydwoje jestesmy w Stanach )...co dalej powinno byc po odciskach ...??i ile czasu;)

Dostaniesz albo wezwanie na interview albo list z prosba o doslanie jakis dokumentow.Przewaznie ludzie dostaja wezwanie na interview.

Napisano

mialam odciski 13. lutego.

jakos na poczatku marca (8mego chyba, ale moze sie myle), zmieniono mi status na "testing and interview," a dwa dni pozniej poinformowano o wysylce zaproszenia na interview (14.kwietnia).

pewnie troche zalezy od biura, ktore obsluguje twoja sprawe, troche od tego, czy masz jakies RFE (mialam jeszcze na statusie "review," ale nie wydaje mi sie, ze jakos szczegolnie opoznilo moja sprawe), no i od twojej sytuacji pewnie tez

ale caly proces ma sobie bardzo duzo czekania, niestety.

Napisano

Ja miałam odciski 9 stycznia i ponownie 31 stycznia. 6 lutego przeskoczył mi status na testing and interview, wiec juz prawie półtora miesiąca temu, niestety data interview wciąż nie została wyznaczona. Widocznie biuro w Portland jest super busy....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...