Skocz do zawartości

Czego Się Słucha W Chicago?

marzenaew

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Swiadczy o tym,ze ludzie lubia polska muzyke.Nie mieszkam w Chicago,ale bardzo lubie czerwone gitary,budke suflera czy varius manx.Nie znam zbyt wielu nowych polskich zespolow,a jak czasem uslysze jakas piosenke,ktora to niby w Polsce na topie to sie zastanawiam o co autorowi chodzilo piszac ja.

Napisano

Swiadczy o tym,ze ludzie lubia polska muzyke.Nie mieszkam w Chicago,ale bardzo lubie czerwone gitary,budke suflera czy varius manx.Nie znam zbyt wielu nowych polskich zespolow,a jak czasem uslysze jakas piosenke,ktora to niby w Polsce na topie to sie zastanawiam o co autorowi chodzilo piszac ja.

Jak to o co? O kase! :wacko:

Czerwone Gitary tak. Budka Suflera, TAK, ale ambitne i ciekawe utwory z lat 70-tych. Pozniejsze z nieumiejacym spiewac Andrzejczakiem czy nienaturalna Trojanowska juz nie. Ostatnie przeboje Budki to juz czysta komercja. Ot, zaczely sie chlopakom konczyc pieniadze wiec cos musieli splodzic.

Qrde! Godzina spedzona na forum. Pora wziac sie za jakas robote a mam jej do cholery dzisiaj.

Napisano

Ja mam totalnie wyjechane na to kto czego slucha :P Drazni mnie jedynie jakies disco polo czy inna doda na weselach :P

Budke Suflera nawet ostatnio w aucie sobie puscilam - "Za ostatni grosz" w glosnikach, noc, pusto na ulicach... był klimat ;)

Napisano

...Z tego co wiem sporo osób chciało by na starość wrócić i spędzić swoje ostatnie dni w kraju...

Ja wiem napewno ze umierac pojade do Polski. Nie da sie ze mnie zrobic Amerykanina chociaz radze sobie tutaj zupelnie przyzwoicie...

Gość Violonczela
Napisano

wlasnie..,jak to jest..?, czy ktos, kto mieszka poza granicami kraju np. z 30 lat..nadal nie czuje sie jak u siebie..? Czy mozna jeszcze, po tylu latach, chciec wrocic..?, jak to jest...

Gość Violonczela
Napisano

Ja mam totalnie wyjechane na to kto czego slucha :P Drazni mnie jedynie jakies disco polo czy inna doda na weselach :P

Budke Suflera nawet ostatnio w aucie sobie puscilam - "Za ostatni grosz" w glosnikach, noc, pusto na ulicach... był klimat

Ja tez mam gdzies czego ludzie sluchaja..,natomiast nie wiem tak do konca jakbym zareagowala, gdyby moj towarzysz zycia , kazdego dnia sluchal disco polo ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...