ilya_ Napisano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 29 Marca 2014 trzeba bylo. Zawsze mozesz powiedziec, ze to od jedzenia
Joyanna Napisano 30 Marca 2014 Zgłoś Napisano 30 Marca 2014 Ja lecialam Air France z Wawy do Paryza,sami polacy nikt obciachu nie robil,cisza spokoj,2,5 godzinki lot trwal nie doswiadczylam zadnego chamstwa,klaskania ani nic.Natomiast lecac z Paryza do USA to sie napatrzylam i nasluchalam.Obok mnie siedzialo malzenstwo,tak po 50,mowili po angielsku-on wybrzydzal na potrawy,a ona ze za rzadko drinki donosza,Za mna siedzialy dwie kobiety - chyba muzulmanki bo owiniete byly cale w chusty koloru rozowego-matko jak one smierdzialy,no doslownie kibel na polskiej stacji PKP tak nie smierdzial,Musialam czesto wstawac ze swojego siedzenia i spacerowalam do lazienki badz sobie przysiadlam na puste miejsce popatrzec w okienko,bo nie szlo wytrzymac. Mowily w swoim jezyku,ale do obslugi szprechaly po angielsku,jedzenie im nie smakowalo,nie podobalo im sie,ze obsluga za czesto chodzi miedzy fotelami,jedna opitolila mezczyzne za to,ze jego 2 letnia corka sie na nia patrzy,normalnie masakra.Uwazaly siebie nie wiadomo za co,nikt nie mogl na nie patrzec i musiala panowac cisza,bo jak wybila ich godzina modlow to nikt nie mial prawa sie odezwac ani poruszyc.Nawet wchodzac do samolotu-gdzie bilety sprawdzal mezczyzna one zarzadaly zeby wezwac kobiete i tylko ona mogla ich paszporty przejrzec. Wiec powiem,ze wioche w samolotach robia ludzie z calego swiata,a nie tylko polacy.
Paulina_89 Napisano 30 Marca 2014 Zgłoś Napisano 30 Marca 2014 Mowily w swoim jezyku,ale do obslugi szprechaly po angielsku,jedzenie im nie smakowalo,nie podobalo im sie,ze obsluga za czesto chodzi miedzy fotelami,jedna opitolila mezczyzne za to,ze jego 2 letnia corka sie na nia patrzy,normalnie masakra.Uwazaly siebie nie wiadomo za co,nikt nie mogl na nie patrzec i musiala panowac cisza,bo jak wybila ich godzina modlow to nikt nie mial prawa sie odezwac ani poruszyc.Nawet wchodzac do samolotu-gdzie bilety sprawdzal mezczyzna one zarzadaly zeby wezwac kobiete i tylko ona mogla ich paszporty przejrzec. Ze co? To jak ktos sie ruszyl to zaraz z jezorem na niego? A tak z ciekawosci zapytam czy przy security widzialas moze zeby sciagaly te swoje szmaty czy mogly przejsc w nich?
haneczka019 Napisano 30 Marca 2014 Zgłoś Napisano 30 Marca 2014 Ze co? To jak ktos sie ruszyl to zaraz z jezorem na niego? A tak z ciekawosci zapytam czy przy security widzialas moze zeby sciagaly te swoje szmaty czy mogly przejsc w nich? Ja w tamtym roku leciałam z muzułmanką, okutaną w te swoje stroje i chusty. Leciała sama z trójką maleńkich dzieci. Jak te dzieci się darły, wrzeszczały, masakra. No, ale ok. To są dzieci, ale jaki syf po sobie zostawiła, to w życiu czegoś takiego nie widziałam. Na security nie ściągała tych swoich fatałaszków . Aha, słodkie wrzaskuny darły koparki jeszcze po wyjściu z samolotu.
Paulina_89 Napisano 30 Marca 2014 Zgłoś Napisano 30 Marca 2014 Na security nie ściągała tych swoich fatałaszków . I to jest wlasnie to co mnie wk...ia najbardziej. Bardziej niz drące sie dzieciaki i pozostawiony po sobie syf Ja na security musialam opatrunek z glowy sciagnac!
Joyanna Napisano 30 Marca 2014 Zgłoś Napisano 30 Marca 2014 Ze co? To jak ktos sie ruszyl to zaraz z jezorem na niego? A tak z ciekawosci zapytam czy przy security widzialas moze zeby sciagaly te swoje szmaty czy mogly przejsc w nich? Nie sciagaly tych scierek z glowy. jak jadly to posciagaly te scierki,ogolnie bardzo nie mile byly.
Paulina_89 Napisano 30 Marca 2014 Zgłoś Napisano 30 Marca 2014 Nie sciagaly tych scierek z glowy. jak jadly to posciagaly te scierki,ogolnie bardzo nie mile byly. Oczywiscie, ze byly niemile, w koncu lecialy z bandą infidels
Wojtek Elo Napisano 2 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2014 Ja lecąc pierwszy raz do Usa leciałem do Amsterdamu, a potem przesiadałem się na samolot do Newark. Krótki lot z Warszawy do Amsterdamu oczywiście został zwieńczony oklaskami, pamiętam to jak dziś bo leciał ze mną ojciec i klaskał razem z bandą oszołomów, ale skończyło się na słownej reprymendzie więcej tatuś już nie klaska
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.