Miszela Napisano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2014 Co to ma do rzeczy ? Jesli wiza wygasla to jest obecnie nielegalnie, co jest wybaczane po slubie z obywatelem. to ma do rzeczy, że takiemu postępowaniu zawdzięczamy status narodu niepożądanego w US
pelasia Napisano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2014 to ma do rzeczy, że takiemu postępowaniu zawdzięczamy status narodu niepożądanego w USDziewczyna zadala konkretne pytanie i oczekiwala konkretnej odpowiedzi. Jak masz ochote ja oceniac lub potepiac to idz do kosciolka i sie za nia pomodl, bo to ze Ci sie ten fakt nie podoba, niczego nie zmieni. Latwo oceniac kogos kogo sie komplentnie nie zna.
Miszela Napisano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2014 Dziewczyna zadala konkretne pytanie i oczekiwala konkretnej odpowiedzi. Jak masz ochote ja oceniac lub potepiac to idz do kosciolka i sie za nia pomodl, bo to ze Ci sie ten fakt nie podoba, niczego nie zmieni. Latwo oceniac kogos kogo sie komplentnie nie zna. żyjemy w wolnym kraju i mam prawo wyrażać własne zdanie, jak nie ogarniasz tego faktu to co robisz na forum internetowym?
pelasia Napisano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2014 żyjemy w wolnym kraju i mam prawo wyrażać własne zdanie, jak nie ogarniasz tego faktu to co robisz na forum internetowym? A wyrażaj. Może wlasnie przez takich ludzi jak Ty zawdzięczamy status narodu niepozadanego. Najwyraźniej ktoś tu czegoś nie ogarnia.
Miszela Napisano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2014 A wyrażaj. Może wlasnie przez takich ludzi jak Ty zawdzięczamy status narodu niepozadanego. Najwyraźniej ktoś tu czegoś nie ogarnia. Zjedz Snickersa, bo zaczynasz strasznie gwiazdorzyć.
pelasia Napisano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2014 Az szkoda komantarza Milego dnia zycze.
Anarion Napisano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2014 Pelasia- szkoda nerwów:) przy okazji mam pytanie- pisząc o dokumentach potwierdzających prawdziwość małżeństwa, miałaś na myśli np. wspólne ubezpieczenie lub konto w banku? I jeszcze jedno pytanie: do tej pory używam nazwiska panieńskiego,a chciałabym przyjąć nazwisko męża. Czy składając wniosek o GC mogę gdzieś zamieścić informację o zmianie nazwiska? Nie widzę na żadnym formularzu takiej rubryki, a wydawało mi się, że jest taka możliwość...
pelasia Napisano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2014 Oh nerwow? Mnie ciezko wyprowadzic z rownowagi. Mnie po prostu to smieszy. Nawet uzywajac tych samych okreslen co osoba pod pseudonimem miszela, to ja gwiazdorze. Ci co swietych udaja to najczesciej, najwiecej kombinuja w zyciu . Smiech na sali, a snikersow nie lubie. Wracajac do tematu. Tak dokumenty takie jak ubezpieczenie, umowa wynajmu, konta w banku, wszystko na wspolne nazwiska. Jesli chcesz przyjac nazwisko meza, wypelniasz dokumenty na nowe nazwisko. Zycze powodzenia i aby wszystko sprawnie poszlo.
Anarion Napisano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2014 Oh nerwow? Mnie ciezko wyprowadzic z rownowagi. Mnie po prostu to smieszy. Nawet uzywajac tych samych okreslen co osoba pod pseudonimem miszela, to ja gwiazdorze. Ci co swietych udaja to najczesciej, najwiecej kombinuja w zyciu . Smiech na sali, a snikersow nie lubie. Wracajac do tematu. Tak dokumenty takie jak ubezpieczenie, umowa wynajmu, konta w banku, wszystko na wspolne nazwiska. Jesli chcesz przyjac nazwisko meza, wypelniasz dokumenty na nowe nazwisko. Zycze powodzenia i aby wszystko sprawnie poszlo. Dziękuję za rady i nie-dziękuję za życzenia powodzenia
Joyanna Napisano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2014 Jak ja sie staralam o GC nie potrzeba bylo zadnych zaswiadczen o karalnosci,ani z USA ani z innych krajow. Akt urodzenia przetlumaczony na angielski,nie musi podpisywac zaden tlumacz przysiegly jesli maz ma paszport USA to tez skseruj i dolacz do form Co do dowodow malzenstwa,to ja nie mialam wiele-akt urodzenia dziecka,wspolny adres na kopertach i kilka zdjec-nie mialam SSN wiec nie moglam miec z mezem wspolnego konta,ani rachunkow-mielismy tylko telefon na dwie linie. Zjedz Snickersa, bo zaczynasz strasznie gwiazdorzyć Ile Ty masz lat,ze uzywasz takich idiotycznych tekstow??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.