Skocz do zawartości

Rozpoczęcie Procedury O Gc- Mąż Obywatel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co to ma do rzeczy ? Jesli wiza wygasla to jest obecnie nielegalnie, co jest wybaczane po slubie z obywatelem.

to ma do rzeczy, że takiemu postępowaniu zawdzięczamy status narodu niepożądanego w US

• Odpowiedzi 24
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

to ma do rzeczy, że takiemu postępowaniu zawdzięczamy status narodu niepożądanego w US

Dziewczyna zadala konkretne pytanie i oczekiwala konkretnej odpowiedzi. Jak masz ochote ja oceniac lub potepiac to idz do kosciolka i sie za nia pomodl, bo to ze Ci sie ten fakt nie podoba, niczego nie zmieni. Latwo oceniac kogos kogo sie komplentnie nie zna.
Napisano

Dziewczyna zadala konkretne pytanie i oczekiwala konkretnej odpowiedzi. Jak masz ochote ja oceniac lub potepiac to idz do kosciolka i sie za nia pomodl, bo to ze Ci sie ten fakt nie podoba, niczego nie zmieni. Latwo oceniac kogos kogo sie komplentnie nie zna.

żyjemy w wolnym kraju i mam prawo wyrażać własne zdanie, jak nie ogarniasz tego faktu to co robisz na forum internetowym?

Napisano

żyjemy w wolnym kraju i mam prawo wyrażać własne zdanie, jak nie ogarniasz tego faktu to co robisz na forum internetowym?

A wyrażaj. Może wlasnie przez takich ludzi jak Ty zawdzięczamy status narodu niepozadanego. Najwyraźniej ktoś tu czegoś nie ogarnia. :D

Napisano

A wyrażaj. Może wlasnie przez takich ludzi jak Ty zawdzięczamy status narodu niepozadanego. Najwyraźniej ktoś tu czegoś nie ogarnia. :D

Zjedz Snickersa, bo zaczynasz strasznie gwiazdorzyć.

Napisano

Pelasia- szkoda nerwów:) przy okazji mam pytanie- pisząc o dokumentach potwierdzających prawdziwość małżeństwa, miałaś na myśli np. wspólne ubezpieczenie lub konto w banku?

I jeszcze jedno pytanie: do tej pory używam nazwiska panieńskiego,a chciałabym przyjąć nazwisko męża. Czy składając wniosek o GC mogę gdzieś zamieścić informację o zmianie nazwiska? Nie widzę na żadnym formularzu takiej rubryki, a wydawało mi się, że jest taka możliwość...

Napisano

Oh nerwow? Mnie ciezko wyprowadzic z rownowagi. Mnie po prostu to smieszy. Nawet uzywajac tych samych okreslen co osoba pod pseudonimem miszela, to ja gwiazdorze. Ci co swietych udaja to najczesciej, najwiecej kombinuja w zyciu . Smiech na sali, a snikersow nie lubie.

Wracajac do tematu. Tak dokumenty takie jak ubezpieczenie, umowa wynajmu, konta w banku, wszystko na wspolne nazwiska. Jesli chcesz przyjac nazwisko meza, wypelniasz dokumenty na nowe nazwisko. Zycze powodzenia i aby wszystko sprawnie poszlo.

Napisano

Oh nerwow? Mnie ciezko wyprowadzic z rownowagi. Mnie po prostu to smieszy. Nawet uzywajac tych samych okreslen co osoba pod pseudonimem miszela, to ja gwiazdorze. Ci co swietych udaja to najczesciej, najwiecej kombinuja w zyciu . Smiech na sali, a snikersow nie lubie.

Wracajac do tematu. Tak dokumenty takie jak ubezpieczenie, umowa wynajmu, konta w banku, wszystko na wspolne nazwiska. Jesli chcesz przyjac nazwisko meza, wypelniasz dokumenty na nowe nazwisko. Zycze powodzenia i aby wszystko sprawnie poszlo.

Dziękuję za rady i nie-dziękuję za życzenia powodzenia :)

Napisano

Jak ja sie staralam o GC nie potrzeba bylo zadnych zaswiadczen o karalnosci,ani z USA ani z innych krajow.

Akt urodzenia przetlumaczony na angielski,nie musi podpisywac zaden tlumacz przysiegly

jesli maz ma paszport USA to tez skseruj i dolacz do form

Co do dowodow malzenstwa,to ja nie mialam wiele-akt urodzenia dziecka,wspolny adres na kopertach i kilka zdjec-nie mialam SSN wiec nie moglam miec z mezem wspolnego konta,ani rachunkow-mielismy tylko telefon na dwie linie.

Zjedz Snickersa, bo zaczynasz strasznie gwiazdorzyć

Ile Ty masz lat,ze uzywasz takich idiotycznych tekstow??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...