adaiwo Napisano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2014 Witam Mam krótkie pytanko na które nie znalazłem odpowiedzi Zostałem wylosowany w loterii i jest szansa na rozmowę z konsulem. Wiecie może jaki paszport jest potrzebny: biometryczny, czy zwykły ? Pozdrawiam
Joanna30 Napisano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2014 Teraz już nie dostaniesz innego niż biometryczny. Ale jeśli masz stary paszport jeszcze ważny, to nowy nie jest Ci potrzebny. Oczywiście wszystko zależy od tego, jak długo ten stary jest jeszcze ważny.
szaman Napisano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2016 a co jezeli dziecku wyrobie biometryczny? on wazny jest tylko 12 miesiecy( a zwykly 5 lat)
Zibi79 Napisano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2016 W zeszłym roku wyrabiałem paszport dla 4.5 latka i dostał bio na 5 lat.
arora.pl Napisano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2016 Ja rok temu wyrabiałam dla 1,5 rocznego dziecka i tez dostała bio na 5 lat.
szaman Napisano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2016 Dostalem wlasnie wiadomosc z urzedu ze dzieciom ponizenj 13 roku zycia jest wyrabiany na 5 lat i jest to paszport biometryczny. .... Dzieki na info Forumowiczom:)
maciopa Napisano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2016 Dostalem wlasnie wiadomosc z urzedu ze dzieciom ponizenj 13 roku zycia jest wyrabiany na 5 lat i jest to paszport biometryczny. .... Dzieki na info Forumowiczom:) Po co otwierać wiele wątków z tematem, którego informacje można znaleźć w przepisach powszechnie obowiązujących?!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.