Skocz do zawartości

Dv 2015 - Co Po 1 Maja 2014? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam...mam pytanie i prosze o pomoc...zaresjstrowalem sie i zglosilem do loterii ale komp mi padl po prostu przestal dzialac...numer zgloszenia rowniez,nie wiem jak go odzyskac,jest strona ktora sluzy do tego jednak nie dziala tzn wprowadzam tam dane i niestety nie wczytuje wyskakuje ze jest blad...poprosilem znajoma by rowniez sprobnowala w ten sposob sprawdzic czy w razie czego moglaby odzyskac i lipa to samo...macie jakies pomysly blagam o pomoc:(

• Odpowiedzi 1,7 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Witam...mam pytanie i prosze o pomoc...zaresjstrowalem sie i zglosilem do loterii ale komp mi padl po prostu przestal dzialac...numer zgloszenia rowniez,nie wiem jak go odzyskac,jest strona ktora sluzy do tego jednak nie dziala tzn wprowadzam tam dane i niestety nie wczytuje wyskakuje ze jest blad...poprosilem znajoma by rowniez sprobnowala w ten sposob sprawdzic czy w razie czego moglaby odzyskac i lipa to samo...macie jakies pomysly blagam o pomoc:(

obecny rok: Diversity Visa Lottery Program Year 2015

Ty masz DV 2016

więc, musisz poczekać do 5 maja do godziny 18.00... i wtedy wygenerować nr :)

Napisano

zycze wszystkim powodzenia i przypominam o tym oficjalnym wydawanym przez rzad amerykanski (przetlumaczony po polsku) informatorze na temat osiedlania sie i zycia w usa z cennymi wskazowkami oraz informacjami zebranymi w jednym miejscu :)

http://www.uscis.gov/sites/default/files/files/nativedocuments/M-618_pl.pdf

super dokument! dzieki ze go wkleilas

wrzucilam go tez do watku o DV2016 bo zwiera duzo przydatnych informacji

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...