misior Napisano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2015 Witam...mam pytanie i prosze o pomoc...zaresjstrowalem sie i zglosilem do loterii ale komp mi padl po prostu przestal dzialac...numer zgloszenia rowniez,nie wiem jak go odzyskac,jest strona ktora sluzy do tego jednak nie dziala tzn wprowadzam tam dane i niestety nie wczytuje wyskakuje ze jest blad...poprosilem znajoma by rowniez sprobnowala w ten sposob sprawdzic czy w razie czego moglaby odzyskac i lipa to samo...macie jakies pomysly blagam o pomoc:(
Kwiatkowski Napisano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2015 Witam...mam pytanie i prosze o pomoc...zaresjstrowalem sie i zglosilem do loterii ale komp mi padl po prostu przestal dzialac...numer zgloszenia rowniez,nie wiem jak go odzyskac,jest strona ktora sluzy do tego jednak nie dziala tzn wprowadzam tam dane i niestety nie wczytuje wyskakuje ze jest blad...poprosilem znajoma by rowniez sprobnowala w ten sposob sprawdzic czy w razie czego moglaby odzyskac i lipa to samo...macie jakies pomysly blagam o pomoc:( obecny rok: Diversity Visa Lottery Program Year 2015 Ty masz DV 2016 więc, musisz poczekać do 5 maja do godziny 18.00... i wtedy wygenerować nr
misior Napisano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2015 czyli jak bedzie po losowaniu wtedy bede mogl go odzyskac numer potwierdzenia znaczy sie?inaczej nie ma szans?
Kwiatkowski Napisano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2015 czyli jak bedzie po losowaniu wtedy bede mogl go odzyskac numer potwierdzenia znaczy sie?inaczej nie ma szans? nie ma szans... musisz czekać
Poznań Napisano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2015 Witam Ja też wczoraj dostałam wiadomość na pocztę! Rozmowę mam na 8 czerwce
misior Napisano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2015 a te rozmowy to dotycza wczesniejszej loterii tak?
olakowal90 Napisano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2015 zycze wszystkim powodzenia i przypominam o tym oficjalnym wydawanym przez rzad amerykanski (przetlumaczony po polsku) informatorze na temat osiedlania sie i zycia w usa z cennymi wskazowkami oraz informacjami zebranymi w jednym miejscu http://www.uscis.gov/sites/default/files/files/nativedocuments/M-618_pl.pdf
Sweet Napisano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2015 zycze wszystkim powodzenia i przypominam o tym oficjalnym wydawanym przez rzad amerykanski (przetlumaczony po polsku) informatorze na temat osiedlania sie i zycia w usa z cennymi wskazowkami oraz informacjami zebranymi w jednym miejscu http://www.uscis.gov/sites/default/files/files/nativedocuments/M-618_pl.pdf super dokument! dzieki ze go wkleilas wrzucilam go tez do watku o DV2016 bo zwiera duzo przydatnych informacji
chceywlosowackarte Napisano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2015 boze daj zebym wygral ta karte normlanie bede najszczesliwszym czlowiekiem na globie ! a jak nie to wole nie mowic co... chce uciekac z tej glupiej lewackiej europy. Bylem w usa i to jest raj na ziemi. Czekam na wyniki. pozdro ziomki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.