ZielonyTomek Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Napisano 13 Października 2014 witam, porobilem juz badania itp czekam na rozmowe, mam 22 pazdziernika, ale jedno pytanie, czy oplate wizowa tj 330 dolarow place w ambasadzie USA (czy moge placic zlotowkami?) w warszawie czy sam mam zrobic przelew? jezeli tak to gdzie znajde dane.. Placi sie w ambasadzie chwile przed rozmowa. Mozna zlotowkami albo dolarami ( jak kto woli ). Placic mozna tylko gotowka i niektorymi kartami kredytowami. Lepiej nie ryzykowac i miec papierki, ja musialem wychodzic z ambasady i szukac bankomatu
karolamo Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Napisano 13 Października 2014 Tak jak napisał ZielonyTomek, z tymże lepiej płacić w dolarach, a dolary najlepiej kupić w kantorze internetowym, wtedy się zaoszczędzi na różnicy w kursie waluty.
glimi Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Napisano 13 Października 2014 hmm...nawet kurs w ambasadzie nie jest taki zły. kiedyś pamiętam że była większa różnica.
drdfour Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Napisano 13 Października 2014 dziekie panowie za odpowiedz wszystko przygotowane. wszystkie papierki itp, teraz tylko podroz do warszawy, chiwla prawdy i byc moze sie uda...
drdfour Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Napisano 13 Października 2014 jeszcze jedno pytanie, zdjecia trzeba na rozmowe z konsulem? takie jak do paszportu czy do zielonej karty takie szerokie? (sory za post pod postem nie moge dac edytuj)
NataszkaBobi Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Napisano 13 Października 2014 2 zdjecia wizowe, o wymiarach 5x5 cm
ZielonyTomek Napisano 14 Października 2014 Zgłoś Napisano 14 Października 2014 Niby trzeba, ale od nas nie wzieli nowych fotek. Pewnie stwierdzili, ze sie nie zmienilismy przez ten rok
angel00s Napisano 14 Października 2014 Zgłoś Napisano 14 Października 2014 a odemnie na przykład wzieli pomimo tego że w zeszłym roku miałem b1/b2.no i jeszcze potem 165$ na "koszty wydawania karty". he he. obamacare?
Marcela Napisano 14 Października 2014 Zgłoś Napisano 14 Października 2014 Czy ktoś dostał zaproszenia na listopad albo grudzień?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.