amerykanki2 Napisano 15 Października 2014 Zgłoś Napisano 15 Października 2014 Również zadaję pytanie. Czy ktoś ma zaproszenie na listopad lub grudzień?? mam nr 8XXX, DV-260 wysłane w czerwcu........ mam szanse na rozmowe w tym roku? gdzie mogę sprawdzić oprócz biuletynu jaki jest status mojej aplikacji? z góry dziękuję!!!! pozdrawiam!
Jagosza Napisano 15 Października 2014 Zgłoś Napisano 15 Października 2014 Również zadaję pytanie. Czy ktoś ma zaproszenie na listopad lub grudzień?? mam nr 8XXX, DV-260 wysłane w czerwcu........ mam szanse na rozmowe w tym roku? gdzie mogę sprawdzić oprócz biuletynu jaki jest status mojej aplikacji? z góry dziękuję!!!! pozdrawiam! Ja mam 4XXX i też wysłałam ds260 w czerwcu no i też jeszcze czekam
Anubis Napisano 15 Października 2014 Zgłoś Napisano 15 Października 2014 a odemnie na przykład wzieli pomimo tego że w zeszłym roku miałem b1/b2. no i jeszcze potem 165$ na "koszty wydawania karty". he he. obamacare? Zielone karty wydawane są od 1950 roku, Obama ich nie wymyślił. Trafiłeś kulą w płot.
agula30 Napisano 20 Października 2014 Zgłoś Napisano 20 Października 2014 Zielone karty wydawane są od 1950 roku, Obama ich nie wymyślił. Trafiłeś kulą w płot. Witam wszystkich. Z ciekawością przeczytałam wiele wątków na tym forum. Sama jestem w sytuacji odwrotnej niż wiele osób, które nie wylosowały GC a chcą jechać. Ja wylosowałam i cały czas się zastanawiam czy pojade na badania i do ambasady. Wiem, że od razu mi się dostanie po co wysyłałam zgłoszenie, ale od 11.2013 do teraz moja sytuacja się zmieniła i nie czuję już żadnego "ciśnienia" na wyjazd. Najwyżej mój numer przejdzie na kolejną osobę z listy i jeszcze zrobię dobry uczynek Ciekawa jestem czy są tu osoby w takiej sytuacji jak ja: co się zastanawiają czy jest sens rzucać pracę w branży IT i zaczynac "american dream". Pozdrawiam
jkb Napisano 21 Października 2014 Zgłoś Napisano 21 Października 2014 Powiem tak: w USA, jezeli chodzi o branze IT, to sky is the limit. Ja bym sie na Twoim miejscu zbyt dlugo nie zastanawial
karolina_2311 Napisano 21 Października 2014 Zgłoś Napisano 21 Października 2014 Hej Agula30 jaki numer wylosowałaś
agula30 Napisano 21 Października 2014 Zgłoś Napisano 21 Października 2014 Hej Agula30 jaki numer wylosowałaś 18xxx więc w sumie po środku wylosowanych osób (w pierwszej połowie)
JokerWasHere Napisano 21 Października 2014 Zgłoś Napisano 21 Października 2014 Cześć, Patrząc na numerek odcięcia dla Europy w poprzedniej edycji (40150), wydaje mi się iż mając numer 405xx raczej nie warto sobie zaprzątać głowy tematem. Chyba, że jakoś inaczej będzie to wyglądać w przypadku DV2015. Czy jest jakiś termin (data), do którego należy wypełnić formularz DS-260? Czy można to zrobić równie dobrze w połowie przyszłego roku?
agula30 Napisano 21 Października 2014 Zgłoś Napisano 21 Października 2014 Wypełnij teraz, bo nic na tym nie stracisz jesli nie zostaniesz wezwany do ambasady. Wez udział w DV2016 aby miec kolejną szansę.
Monia12 Napisano 22 Października 2014 Zgłoś Napisano 22 Października 2014 Moje interview 22 grudnia 2014 . Przed samym Bożym Narodzeniem. E-maile będą wysyłane w ciągu 5-10 dni roboczych. Ja dowiedziałam się dzwoniąc do KCC.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.