Skocz do zawartości

Linie Lotnicze Norwegian?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
  • 2 miesiące później...
Napisano

Ja leciałem z Oslo - JFK, moi znajomi na tej samej trasie również w innym terminie. Nowy Dreamliner Boeing 787. Brak jakichkolwiek problemów. Co do ceny to są bardzo tanie bilety z tym, że tak, jak napisał ktoś wyżej, za posiłki i bagaż dopłaca się dodatkowo. Większości takie rozwiązanie odpowiada, ponieważ jeśli np. ktoś wybiera się jedynie z bagażem podręcznym to "wychodzi mu taniej" niż w innych liniach, które są droższe bez względu na to czy leci się z bagażem czy też nie / czy ktoś chce jesć podczas lotu posiłki czy też nie itd itd.

• 1 miesiąc później...
Napisano

polecamy leciec z Norwegianem za ocean. Sami zastanawialismy sie nad kupnem biletu, poniewaz wszyscy w wiekszosci polecali bardziej popularne linie. Dreamliner i obsluga super. Lot z Londynu do Los Angeles

• 2 miesiące później...
Napisano

pyta sie dziewczyna co by mozna by zrobic:

zawolac kierownika,kogos kto jest przy odprawie,kolejna sprawa aby dana osoba pokazala regulamin,wykaz jesli chce kasy :),jak nie to mozna miec ze soba

kolejna sprawa i dosc wazna,jesli z karty zeszla kasa to jest slad i nalezy napisac do Norwegian aby dali rachunek jesli ta Pani nie dala,nawet w formie elektronicznej.

I jak bedzie rachunek to powinno byc za co,kiedy,i wtedy mozna cos dzialac dalej

a takie tzw kwiatki sa prawie w kazdej linii lotniczej

kto pamieta jak air berlin nie wpuscil do samolotu osoby co powinna leciec,dla nich pieczatka jako zielona karta to za malo ;) skonczylo sie to dobrze po paru dniach :)

Lufthansa dala znow komus I94W zamiast I94 i ta osoba musiala na granicy wypelniac od nowa druk ;) dobrze ze tych drukow juz nie ma wypelnianych

• 2 tygodnie później...
Napisano

Odnosnie linii lotniczych Norwegian, trafilam na takie filmik dziewczyny, ktora miala z nimi jakies cyrki na lotnisku:

Kiedyś ją oglądałam, nie ufałabym do końca temu, co mówi. Jakby to powiedzieć delikatnie, w jej życiu jest masę przeszkód, kłód pod nogami. Ciągle i ciągle :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Śmiesznie pitoli o tym locie Norwegianem, wszystko ją tak bardzo stresuje itd lol... W polityce tej linii lotniczej jest jasno powiedziane ile ma ważyć JEDNA sztuka bagażu podręcznego: Max 10 kg, Max 55 x 40 x 23 cm. Nie dość, że chciała naginać przepisy to jeszcze koronny argument: mam dopłacić za bagaż a więc pan za mną też ma dopłacić, żeby nie miał przypadkiem taniej .. jakie to polskie...

• 4 miesiące później...
  • 3 tygodnie później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...