serafina Napisano 31 Maja 2014 Zgłoś Napisano 31 Maja 2014 No a jak to w końcu jest? Czy na pokład można zabrać ze sobą coś na ząb? Czy w ogóle na lotnisko mogę mieć jakieś kanapki w bagażu podręcznym?
serafina Napisano 31 Maja 2014 Zgłoś Napisano 31 Maja 2014 no to sprawa z głowy Jak nam nie posmakuje papierowe jedzenie zawsze można wyciągnąć kanapkę
kzielu Napisano 31 Maja 2014 Zgłoś Napisano 31 Maja 2014 Kanapki zawinięte w papier od 10 godzin muszą za to być pyszne...
serafina Napisano 31 Maja 2014 Zgłoś Napisano 31 Maja 2014 Kanapki zawinięte w papier od 10 godzin muszą za to być pyszne... Skoro tak mówisz... Może lepiej zawinąć w gazetę?
Joanna30 Napisano 31 Maja 2014 Zgłoś Napisano 31 Maja 2014 Lepszy pomysł. Jak kanapki będą niezjadliwe, to może chociaż gazeta do poczytania zostanie
mpbc Napisano 31 Maja 2014 Zgłoś Napisano 31 Maja 2014 Kanapki zawinięte w papier od 10 godzin muszą za to być pyszne... Na stacji benzynowej kanapki leżą po 5 dni (okres przydatności do spożycia) to jest dopiero hardcore
serafina Napisano 31 Maja 2014 Zgłoś Napisano 31 Maja 2014 No tak, ale one nie są zawinięte w papier, więc są troszkę świeższe
kzielu Napisano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2014 Na stacjach zwykle leżą w lodowce... Dla mnie po godzinie dwóch domowe kanapki nadają się do kosza - są po prostu obrzydliwe...
agatenka Napisano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2014 Tylko tą kanapkę zjedz Kilka tygodni temu ktoś ze znajomych opowiadał że osoba która przechodziła przez customs przed nim (młody chłopak) dostał kilkuset $ kary za kanapkę w podręcznym, o której najnormalniej w świecie zapomniał. Nie chce absolutnie straszyć, ale takie sytuacje się zdarzają. np. http://newyork.cbslocal.com/2011/08/11/family-fined-300-for-having-apple-tomato-3-cucumbers-in-backpack-at-newark-liberty/ Aż mi się śmiać chcę gdy nie będąc niczego świadomą nastolatką zawsze zabierałam ze sobą kilka kilko suchej żywieckiej czy krakowskiej Człowiek przez taką głupotę mógł sobie niezłych problemów narobić.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.