rybka Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2014 hahahaha.......czekam na dalsze inspiracje Cytuj
andyopole Napisano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Napisano 3 Listopada 2014 Serca tubylcow zdobywam chlebem ze smalcem i hamburgerami na surowo czyli tatarem. Cytuj
rybka Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2014 widzę, że króluje kolacja po polsku Cytuj
Gość Napisano 7 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2014 Wygląda na to, ze ja w tym roku nie gotuje i dzień będzie spędzony z rodzina męża Troszke stresujące, szczególnie, ze nie wiem czego sie w ogóle spodziewać po święcie dziękczynienia Cytuj
andyopole Napisano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Napisano 7 Listopada 2014 ... dzień dobry. Jeszcze tylko wstać odwalic dniowke i weekend. Jutro na grzyby. Ładnie popadalo temperatura nawet nocami nie spadała poniżej 13 C, wiec prawdziwki powinny być wielkości mniejszych świerków. Cytuj
serafina Napisano 7 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2014 wow to grzyby w rozmiarze jak w serialu Zmiennicy ... Zdalam prawo jazdy, bylo znacznie latwiej niz w Polsce, ale egzaminatorka i tak surowo oceniala i wpuszczala mnie w maliny Cytuj
Gość Napisano 7 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2014 wow to grzyby w rozmiarze jak w serialu Zmiennicy ... Zdalam prawo jazdy, bylo znacznie latwiej niz w Polsce, ale egzaminatorka i tak surowo oceniala i wpuszczala mnie w maliny Gratulacje Cytuj
andyopole Napisano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Napisano 7 Listopada 2014 wow to grzyby w rozmiarze jak w serialu Zmiennicy Sugerujesz ze powinienem sprawdzic czy nie nadziewame? Chyba juz nie trzeba, w Oregonie wlasnie zalegalizowano maryche. Chyba trzeba bedzie sprobowac... Chociaz.... zawsze preferowalem tradycyjne srodki zniewalajace, moze tej jeden eksperyment sobie odpuszcze... ... Zdalam prawo jazdy, bylo znacznie latwiej niz w Polsce, ale egzaminatorka i tak surowo oceniala i wpuszczala mnie w maliny Czym tu sie chwalic, jestescie mlodzi, znacie jezyk. Zdanie egzaminu w moim przypadku przy praktycznie zerowym angielskim I mocno zaawansowanym wieku to bylo prawdziwe osiagniecie. W 2009 zdalem na osobowe a w 2010 na CDL (ciezarowki). Na osobowe za drugim podejsciem a na ciezarowki wszystkie cztery (a moze piec?) egzaminy za pierwszym razem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi