Paulina_89 Napisano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2014 a ja bylam kilka tyg temu na fizjoterapii i tam babka polecila mi dobra fryzjerke - w dodatku Polke. Jak wroce do domu to sie do niej zglosze. Tymczasem jezdze po serpentynach w Montenegro, whee! Cytuj
River Napisano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2014 Dzien w pracy zaliczam do udanych bo bylam w parku trampolin i wyskakalam sie do przeboi lat 80;) Pozatym ogarnela mnie faza kompulsywnych zakupow przed wylotem do Polski;) Cytuj
Gość miqhs Napisano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2014 Polska tymczasem żyje aferą Chyba wreszcie sprzedamy telewizory Cytuj
serafina Napisano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2014 Polska tymczasem żyje aferą Chyba wreszcie sprzedamy telewizory Raczej dziennikarze żyją aferą Media chcą nam zrobić sieczkę z mózgu Cytuj
Joanna30 Napisano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2014 Kto żyje, to żyje. Na szczęście jest opcja wyboru, czym się żyje i ja na przykład żyję mundialem Cytuj
serafina Napisano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2014 A ja żyję wyjazdem do USA i GC. I wyzytą w ambasadzie się podniecam I jeszcze żyję nadchodzącym latem i urlopem i książkami które na mnie czekają z utęsknieniem Cytuj
serafina Napisano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2014 Dzien w pracy zaliczam do udanych bo bylam w parku trampolin i wyskakalam sie do przeboi lat 80;) Pozatym ogarnela mnie faza kompulsywnych zakupow przed wylotem do Polski;) To masz fajną pracę tam w Ameryce Cytuj
Paulina_89 Napisano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2014 Pozatym ogarnela mnie faza kompulsywnych zakupow przed wylotem do Polski;) tez tak mialam dopoki waga bagazowa nie zaczela krecic sie kolo 25 kg Cytuj
Misuzu Napisano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2014 A ja żyje szukaniem tej śmiesznej pracy, ale cos kiepsko idzie :/ A poza tm to wciągam sie w ćwiczenia, oby na dłużej, i stara, sie eliminować cukier, ehhh trudne zadanie. I moj ogródek rośnie. Nie moge sie doczekać kukurydzy, oby było duzo owoców! Pomidora pierwszego juz zjadlam. Pycha, nie to co plastik ze sklepu. Cytuj
Paulina_89 Napisano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2014 I moj ogródek rośnie. Nie moge sie doczekać kukurydzy, oby było duzo owoców! Pomidora pierwszego juz zjadlam. Pycha, nie to co plastik ze sklepu. ja juz planuje napad na ogrodek i kurnik babci jak do PL zjade Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi