Gość miqhs Napisano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Słoiki mnie specjalnie nie kręcą, bo się narobiłam w PL a potem stały. Tylko dżem z truskawek schodził na pniu zanim się zdążyłam zorientować - tu są farmy truskawkowe! Byliśmy na wycieczce objazdowej po okolicy i same farmy i winnice, oczywiście pewnie sypią różne świństwa, chociaż CA jest fiśnięta na punkcie ekologii, co oceniam akurat na plus. Mamy też ryneczki warzywne a dzięki temu, że połowa populacji jest meksykańska, także pyszną śmietanę Znalazłam też chleb więc odżyłam. Wczoraj zjedliśmy ziemniaczki, mielone i mizerię, ale odlot Wiem, że ktoś tu już pytał, ale jakoś nie kojarzę w jakim temacie, zbieracie gdzieś grzyby? Naczytałam się, że w moich okolicach nawet są smardze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Słoiki mnie specjalnie nie kręcą, bo się narobiłam w PL a potem stały. Tylko dżem z truskawek schodził na pniu zanim się zdążyłam zorientować - tu są farmy truskawkowe! Byliśmy na wycieczce objazdowej po okolicy i same farmy i winnice, oczywiście pewnie sypią różne świństwa, chociaż CA jest fiśnięta na punkcie ekologii, co oceniam akurat na plus. Mamy też ryneczki warzywne a dzięki temu, że połowa populacji jest meksykańska, także pyszną śmietanę Znalazłam też chleb więc odżyłam. Wczoraj zjedliśmy ziemniaczki, mielone i mizerię, ale odlot Wiem, że ktoś tu już pytał, ale jakoś nie kojarzę w jakim temacie, zbieracie gdzieś grzyby? Naczytałam się, że w moich okolicach nawet są smardze. U mnie grzybow w brod. Kurki, rydze, prawdziwki, zielonki, kanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Też w takich porach jak w PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Też w takich porach jak w PL? Trochę później. Kurki od października. Zielonki ostatnio zbierałem tydzień przed Wigilią z przerwami na opalanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grape Napisano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 a ja chciałam powiedzieć, że od 30 lipca jestem szczęśliwą mężatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 a ja chciałam powiedzieć, że od 30 lipca jestem szczęśliwą mężatką OK> Gratulujemy z nadzieja za za lat -nascie, - dziesiat uslyszymy to samo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 a ja chciałam powiedzieć, że od 30 lipca jestem szczęśliwą mężatką Witam w klubie i gratuluje. Tylko ze ja jestem szczesliwa mezatka od prawie 4 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Ja od 14 ale nie narzekam - nadal Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Ja od 14 ale nie narzekam - nadal Gratulacje! Kochajaca zona po piętnastu latach sama odchodzi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Ja nie odejdę bo to mój drugi mąż Wystarczy mi wrażeń A odnośnie cukinii: http://www.marthastewart.com/1079112/barbecued-chicken-zucchini-pizza-recipe?xsc=soc_fb_2014_8_4_video_gen__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi