Paulina_89 Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Tez mieszkam w 1 bed / 1 bath i planuje przeprowadzke do 2 bed / 2 bath, ale tez do innego stanu (I do hope!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Skad dokad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Wow, fajńie sie macie, tu o kupienie domu to mozna w ogóle na razie tylko pomarzyć. Na wynajem jest trudno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Heh, my tez o kupieniu domu wciaz jeszcze marzymy Poki co przeprowadzka z 1 bed/1 bath do 2 bed/1 bath. No i juz nie mieszkanie a polowa domku, wiec przypadnie nam tez ogrodek. Ciesze sie jak glupia Chcialabym tez zmienic stan, przeniesc sie do chlodniejszego miejsca, ale poki co nie ma takiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Nam sie jakos specjalnie do posiadania domu nie spieszy. Dobrze nam w mieszkaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Skad dokad? Z Północnej Karoliny do Maryland (25-30 min drogi od Washington D.C.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2014 To w sumie niedaleka przeprowadzka W DC bylismy na poczatku wrzesnia, przez Maryland przejezdzalismy. Mamy nawet znajomego w Frederick, MD Samo DC w sumie ladne do zwiedzania, ale nie wiem, czy chcialbym tam mieszkac Tak czy inaczej, powodzenia z przeprowadzka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Dzieki Mieszkalam juz wczesniej w Glen Burnie, MD i robilismy sobie wycieczki do DC i Baltimore i podobalo mi sie w obu miastach. W sumie jeszcze nie jest klepnięta na 100%, bo jak to z armią bywa może sie wszystko zmienic. Mamy obiecane Maryland w przyszlym roku (pod koniec), ale kto wie, moze nas przetrzymaja dluzej w NC, ale mam nadzieje, ze tak sie nie stanie gdyz mam troche dosyc miejsca w ktorym teraz mieszkamy i z niecierpliwoscia czekam na zmiany. A Maryland bedzie po prostu kolejnym tymczasowym miejscem (na 2-3lata), ale ciesze sie, ze bedziemy blisko wiekszych miast - Baltimore i Washington DC, brakuje mi tego w obecnej lokalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 No to super Moim zdaniem najlepiej ulokowac sie niedaleko duzych miast. W samym miescie nie, ale tak, by dojazd byl stosunkowo szybki i bezproblemowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Zgadzam sie, ze lepiej byc blizej duzych miast niz dalej Choc nie mialabym nic przeciwko gdybysmy zamieszkali w duzym miescie chocby na jakis czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi