rybka Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 hahahaha.......czekam na dalsze inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 leczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Serca tubylcow zdobywam chlebem ze smalcem i hamburgerami na surowo czyli tatarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybka Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 widzę, że króluje kolacja po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 hm... krokiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Wygląda na to, ze ja w tym roku nie gotuje i dzień będzie spędzony z rodzina męża Troszke stresujące, szczególnie, ze nie wiem czego sie w ogóle spodziewać po święcie dziękczynienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 ... dzień dobry. Jeszcze tylko wstać odwalic dniowke i weekend. Jutro na grzyby. Ładnie popadalo temperatura nawet nocami nie spadała poniżej 13 C, wiec prawdziwki powinny być wielkości mniejszych świerków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serafina Napisano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 wow to grzyby w rozmiarze jak w serialu Zmiennicy ... Zdalam prawo jazdy, bylo znacznie latwiej niz w Polsce, ale egzaminatorka i tak surowo oceniala i wpuszczala mnie w maliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 wow to grzyby w rozmiarze jak w serialu Zmiennicy ... Zdalam prawo jazdy, bylo znacznie latwiej niz w Polsce, ale egzaminatorka i tak surowo oceniala i wpuszczala mnie w maliny Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 wow to grzyby w rozmiarze jak w serialu Zmiennicy Sugerujesz ze powinienem sprawdzic czy nie nadziewame? Chyba juz nie trzeba, w Oregonie wlasnie zalegalizowano maryche. Chyba trzeba bedzie sprobowac... Chociaz.... zawsze preferowalem tradycyjne srodki zniewalajace, moze tej jeden eksperyment sobie odpuszcze... ... Zdalam prawo jazdy, bylo znacznie latwiej niz w Polsce, ale egzaminatorka i tak surowo oceniala i wpuszczala mnie w maliny Czym tu sie chwalic, jestescie mlodzi, znacie jezyk. Zdanie egzaminu w moim przypadku przy praktycznie zerowym angielskim I mocno zaawansowanym wieku to bylo prawdziwe osiagniecie. W 2009 zdalem na osobowe a w 2010 na CDL (ciezarowki). Na osobowe za drugim podejsciem a na ciezarowki wszystkie cztery (a moze piec?) egzaminy za pierwszym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi