sly6 Napisano 26 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2014 Kaer wazne ze nie utraciles Boga to jest wazne i istotne a ze nie chodzisz do kosciola..ile to osob nie chodzilo,potem zaczeli i na odwrot moze przyjdzie taki czas ,pora
nicsieniedzieje Napisano 26 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2014 Ogólnie to dobrze się piszę o tym, bo to trochę jak z polityką u cioci na imieninach - drażliwy temat Kto chce niech chodzi do kościoła i modli się za tych co już wyjechali, kto chce niech modli się w górach czy nad morzem za tych co jeszcze nie wyjechali. Kochajmy się wszyscy i szanujmy, pomagajmy sobie nawzajem, dzielmy się zdobytą wiedzą na temat emigracji do USA!!! To forum jest naprawdę SUPER, uważam, że jest tutaj masa sensownych ludzi, którym się chce, a tacy wiele w życiu mogą osiągnąć! To tyle w temacie
KaeR Napisano 26 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2014 Kaer wazne ze nie utraciles Boga to jest wazne i istotne Ja utracic wiare? Ja tu sobie wewnatrz z Wami moge tak pogadac, bo wiemy jaka jest prawda. Z moja dziewczyna ateistka, to na noze dyskusja idzie. Tak zna Biblie, ze nie pogadasz. Na szczescie mamy bron ostateczna. Jak mi sie koncza argumenty, a koncza mi sie szybko, mowie, ze Papiez tak powiedzial. Odechciewa jej sie po tym wszelkiej dyskusji. Rydzykiem ja.
nicsieniedzieje Napisano 26 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2014 'Papież tak powiedział' i Koniec Kropka! - podoba mi się
sly6 Napisano 27 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 27 Lipca 2014 Kaer to masz szczescie ze masz taka dziewczyne
sly6 Napisano 27 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 27 Lipca 2014 http://wiadomosci.onet.pl/kraj/muniek-staszczyk-czuje-ze-bog-mnie-kocha/3tfh7
medeski Napisano 28 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2014 to i ja dodam - 4 lata studiów teologii ( patrologii w szczególności) skutecznie i na zawsze ostraszyly mnie od tej instytucji.
kanadol Napisano 28 Lipca 2014 Autor Zgłoś Napisano 28 Lipca 2014 co do spowiedzi to sa takie zasady ,co innego u luteran ,tam sie spowiadasz na glos to prawda,ale rowniez praktykowana jest spowiedz "uszna" tak jak w kosciele katolickim, tylko ze jest to na zasadzie dobrowolnosci,jesli np.ktos czuje taka potrzebe https://www.youtube.com/watch?v=fAgFadhv9AU PEACE
Aiglon Napisano 28 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2014 Spowiedz uszna made my day! dzieki kanadol
haneczka019 Napisano 29 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2014 Spowiedź uszna, dobre . Jak ja nie lubię kleru, Kościoła i całej tej ich administracji, kojarzy mi się to z jedną wielką sektą, a nauczanie religii z praniem mózgu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.