Skocz do zawartości

Jakie Miejsce W Twoim Zyciu Zajmuje Bog ?

kanadol

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kaer wazne ze nie utraciles Boga :) to jest wazne i istotne :)

a ze nie chodzisz do kosciola..ile to osob nie chodzilo,potem zaczeli i na odwrot :) moze przyjdzie taki czas ,pora :)

• Odpowiedzi 110
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ogólnie to dobrze się piszę o tym, bo to trochę jak z polityką u cioci na imieninach - drażliwy temat ;)

Kto chce niech chodzi do kościoła i modli się za tych co już wyjechali, kto chce niech modli się w górach czy nad morzem za tych co jeszcze nie wyjechali. Kochajmy się wszyscy i szanujmy, pomagajmy sobie nawzajem, dzielmy się zdobytą wiedzą na temat emigracji do USA!!! :D

To forum jest naprawdę SUPER, uważam, że jest tutaj masa sensownych ludzi, którym się chce, a tacy wiele w życiu mogą osiągnąć!

To tyle w temacie ;)

Napisano

Kaer wazne ze nie utraciles Boga :) to jest wazne i istotne :)

Ja utracic wiare? Ja tu sobie wewnatrz z Wami moge tak pogadac, bo wiemy jaka jest prawda. Z moja dziewczyna ateistka, to na noze dyskusja idzie. Tak zna Biblie, ze nie pogadasz. Na szczescie mamy bron ostateczna. Jak mi sie koncza argumenty, a koncza mi sie szybko, mowie, ze Papiez tak powiedzial. Odechciewa jej sie po tym wszelkiej dyskusji. Rydzykiem ja. :D

Napisano

to i ja dodam - 4 lata studiów teologii ( patrologii w szczególności) skutecznie i na zawsze ostraszyly mnie od tej instytucji.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...