itwasduke Napisano 28 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Z Waszych wypowiedzi wnioskuje, że to jednak jedna wielka loteria. Nie jest to fair - otrzymanie wizy zależy tak na prawdę od widzimisię konsula... Tak czy siak, będę próbował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aiglon Napisano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Jak powiesz jasno, ze jedziesz pracowac do kanady i tutaj o papiery (raczej sie na bank zapyta o to, bo kanada nie ma przeciez otwartego rynku pracy) a przy okazji chcesz wypasc na weekend do nowego jorku - to mysle ze wize dostaniesz Jak powiesz, ze jechanie do kanady jest bez sensu bez wizy do USA - jak napisales tutaj to mu sie czerwona lampka zapali. Najlepiej w amabasadzie udowadniac ze ta wiza to tylko takie widzimisie twoje, ze mozesz ale nie musisz - wtedy ludzi edostaja jak im za bardzo zalezy, to sie to roznie konczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 tacy prawie wszedzie maja lepiej ze mi nie zalezy i dostaja jak pozyjesz troche na tym swiecie to zobaczysz ze wiele jest od widzimisie kogos a nie ze jestes ok i mozna Ci wierzyc,zaufac i dac np wize Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itwasduke Napisano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Dobre rady, dziękuję Wam bardzo Pytanie na ile jeszcze dostanę do wizę.. bo na rok mnie nie urządza.. fajnie by było mieć tak na 5 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert1992 Napisano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 zwykle dają na 10 lat rzadko kiedy dają na rok. mi kiedys dali na rok ale nie wiem czemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joyanna Napisano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 zwykle dają na 10 lat rzadko kiedy dają na rok. mi kiedys dali na rok ale nie wiem czemu. Ja tez dostalam na rok,moj kolega ze studiow dostal na 6 miesiecy ale to bylo 8 lat temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Ja w zeszlym roku dostalam wize na 6 miesiecy Wszystko zalezy od sytuacji skladajacego wniosek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itwasduke Napisano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 No właśnie.. na tak krótki okres wiza mnie nie urządza.. Myślę wyjechać do Kanady na początku 2015 roku.. Tak na 5 lat minimum bym chciał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 to napisz ze chcesz zwiedzic USA np w 2 polowie 2015 roku i moze Ci dadza wize dluzsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 zwykle dają na 10 lat rzadko kiedy dają na rok. mi kiedys dali na rok ale nie wiem czemu. Oni pewnie też nie wiedzą. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.