katlia Napisano 28 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2014 "nie imponuja amerykanie mi wiedzą ani inteligencją" -- NOT AGAIN! Moze jednak zostawaj w Polsce...
KaeR Napisano 28 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2014 "nie imponuja amerykanie mi wiedzą ani inteligencją" -- NOT AGAIN! Moze jednak zostawaj w Polsce... Ej matura na 60%. Polacy też w tyle zostają.
katlia Napisano 28 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2014 LOL. Chlopak nie widzi ironii w tym ze sam pcha sie do spoleczenstwa w ktorym mieszkancy nie imponuja mu wiedza i inteligencja? I on tu przyjezdza sie uczyc? No i kto tu nie grzeszy inteligencja?
Aiglon Napisano 28 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2014 Moze nie chce grzeszyc a boi sie ze jak zostanie w Europie, to grzeszyc zacznie. Grzech, jak wiadomo, to w kraju katolickim nie przelewki
tymbark7 Napisano 28 Lipca 2014 Autor Zgłoś Napisano 28 Lipca 2014 heh, chodzilo mi tylko o to, ze moja wiedza tutaj moze okazac sie bardziej doceniona niz w polsceglupie komentarze jak zwykle ze strony damulek co pewnie zjadly wszystkie rozumy
katlia Napisano 28 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2014 Powiem ci to: amerykanie nie znosza zadufanych imigrantow; chamow tez nie. Tu sie inaczej rozmawia z ludzmi. Im szybciej sie tego nauczysz, tym lepsze szanse ze ulozysz sobie tu zycie.
sly6 Napisano 29 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2014 dopisze tutaj jak sie dobrze sprzedaz,bedzie ktos zainteresowany Toba to Twoja wiedza sie przyda w innym przypadku ukonczysz studia i tyle bedzie z pracy i pobytu w USA ..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.