Skocz do zawartości

Powrót Do Starania Się O Wize Imigracyjną.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, mam pytanie czy istnieje możliwość powrotu do starania się o wizę imigracyjną ? Bodajże w 2000 roku moja babcia złożyła wniosek na wizę imigracyjną na mojego ojca jak i na moją mame i mnie. W 2009 roku zaczęliśmy dostawać papiery, z tego co rodzice mi mówili udało nam się dojść do momentu kiedy mieliśmy iść na badania lekarskie a następnie do konsula. Rodzice jednak przestali się tym interesować i zrezygnowali. Ojciec uważa że możemy do tego wrócić jeśli chce jednak ja podejrzewam że niestety ale to już przepadło. Czy był ktoś może w podobnej sytuacji albo wie czy istnieje taka możliwość ?

Z góry dziękuje za odpowiedź

Napisano

Oczywiście, że Twoja babcia może jeszcze raz sponsorować swojego syna/córkę z rodziną.

Tamta petycja pewnie przepadła.

Ale nie wiadomo, czy tym razem Ty załapiesz się na takie sponsorowanie. Ile masz lat?

Napisano

No szanse raczej ma male, ale wszystko zalezy od tego ile by trwalo zatwierdzenie petycji - to wszystko zakladajac ze petycja ponownie zostanie wyslana teraz a babcia bedzie w stanie sponsorowac 3-osobowa rodzine.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...