glimi Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 A wpisujesz samo nazwisko? Masz pojedyncze czy dwu członowe?
wojtekbp Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 Myślałam, że może chodzi o to, że otwierałam stronę w Firefoxie. Otworzyłam więc w Explorerze. Nic z tego. Wysłałam teraz to przypomnienie. Chyba na maila powinno przyjść? Wpisujesz nadal imię i nazwisko? Samo nazwisko próbowałaś?
anurga Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 https://www.dvlottery.state.gov/ESC/(S(fkxrhhbj0gif52i4fr0fqf1m))/Secure/RetrieveConfirmation.aspx No tak, tutaj wysłałam. Z tego formularza. Ale nic jeszcze nie mam. Wpisujesz nadal imię i nazwisko? Samo nazwisko próbowałaś? Najczęściej wpisuję nazwisko plus dwa imiona. Ale próbowałam każdej opcji i nic. Samo nazwisko również.
KrySzo Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 I 2 raz nie :/. Czy zdarzyło się ze jeszcze mogą coś dolosowac i jeszcze jest nadzieja ze zniknie mi to not selected
anurga Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 A wpisujesz samo nazwisko? Masz pojedyncze czy dwu członowe? Pojedyncze, ale po mężu wiarołomcy... hehe
wojtekbp Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 I 2 raz nie :/. Czy zdarzyło się ze jeszcze mogą coś dolosowac i jeszcze jest nadzieja ze zniknie mi to not selected Nie tym razem, mają zapas wylosowanych ludzi. Wylosowali 100 000 istnień ludzkich
anurga Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 I 2 raz nie :/. Czy zdarzyło się ze jeszcze mogą coś dolosowac i jeszcze jest nadzieja ze zniknie mi to not selected A co CI dokładnie napisali? Bo może nie wylosowali mnie, a ja się tu tak tłukę
glimi Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 a próbowałaś przez panieńskie? W formularzu z przypomnieniem jak wypełnisz to od razu powinno Cie przekierować do strony gdzie się sprawdza i powinny być dane wpisane i tobie tylko kod zostaje. "HAS NOT BEEN SELECTED"
anurga Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 Wreszcie się udało. Ale nie wylosowano mnie. Nie ma dramatu - nie chciałam za mąż wychodzić ( nie dla karty, broń Boże) A teraz to już brak argumentu
bastekpew Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 Witam wszystkich Wie ktoś może kiedy będą jakieś statystyki ile osób wylosowano na dane państwo? Ps. Ja sobie sprawdze jutro dzisiaj już humoru psuć sobie nie chcę:-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.