American123 Napisano 22 Września 2014 Zgłoś Napisano 22 Września 2014 Witam,mam takie pytanie. Mam wizę turystyczną i nie oszukujmy się ale jadę tam do pracy, jeśli dostałbym możliwośc pobytu na 6 miesiecy to czy później jakbym wrocił po pół roku i odczekal miesiac i znów poleciał do USa to jest szansa, ze wiza zostanei podbita na kolejne pół roku?.
Joanna30 Napisano 22 Września 2014 Zgłoś Napisano 22 Września 2014 Nigdy nie ma gwarancji, że zostanie się wpuszczonym na pół roku. Bez względu na to, czy leci się pierwszy raz, czy dziesiąty. Sam sobie odpowiedz na swoje pytanie - jeśli po półrocznym pobycie turystycznym gościu wraca do Polski na miesiąc i chce jechać na kolejne pół roku w to samo miejsce zwiedzać dalej, to czy uwierzyłbyś mu w bajeczki, jakie Ci opowiada?
American123 Napisano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Napisano 22 Września 2014 to po jakim czasie polecacie jechac znów zeby raczej nie było to podejrzane ?
kig Napisano 22 Września 2014 Zgłoś Napisano 22 Września 2014 Ja polecam wrocic do PL na jeden dzien. A na nastepny pierwszym samolotem spowrotem do USA. Wpuszcza ci na pewno- nawet pewnie na dluzej (na second inspection) a potem nawet za DARMO odesla spowrotem do domu. Nie do odrzucenia! I Jak tu nie skorzystac?!!! Aaaaa.. No I mam jeszcze nadzieje ze cie tak przetrzepia ze dostaniesz dozywotniego bana! Ptffffff
Joanna30 Napisano 22 Września 2014 Zgłoś Napisano 22 Września 2014 Ja polecam wykorzystywać wizę do celów, do jakich została wydana. Ale może jestem dziwna.
American123 Napisano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Napisano 22 Września 2014 Ja polecam wrocic do PL na jeden dzien. A na nastepny pierwszym samolotem spowrotem do USA. Wpuszcza ci na pewno- nawet pewnie na dluzej (na second inspection) a potem nawet za DARMO odesla spowrotem do domu. Nie do odrzucenia! I Jak tu nie skorzystac?!!! Aaaaa.. No I mam jeszcze nadzieje ze cie tak przetrzepia ze dostaniesz dozywotniego bana! Ptffffff OD tej ironi pęknie ci zyłka a ja mam nadzieje, że już nie udzielisz zadnej odpowiedzi na moje posty bo to może skończyć się banem ale dla ciebie, ps: Celowo zwracam się do ciebie z małych liter z braku szacunku do twojej osoby. Pozdrawiam Gimbaze Ja polecam wykorzystywać wizę do celów, do jakich została wydana. Ale może jestem dziwna. Nie bądźmy tacy szczegółowi, ale masz racje. Temat zamknięty.
ilya_ Napisano 22 Września 2014 Zgłoś Napisano 22 Września 2014 Witam,mam takie pytanie. Mam wizę turystyczną i nie oszukujmy się ale jadę tam do pracy, jeśli dostałbym możliwośc pobytu na 6 miesiecy to czy później jakbym wrocił po pół roku i odczekal miesiac i znów poleciał do USa to jest szansa, ze wiza zostanei podbita na kolejne pół roku?. -mozesz miec problemy na lotnisku..... -2 romozwe z urzednikiem.....
sly6 Napisano 22 Września 2014 Zgłoś Napisano 22 Września 2014 forum dziala juz ponad 10 lat Kiedys pisalismy aby odczekac dluzej niz 6 miesiecy,,,czasami ktos pisal ze nie czeka tyle czasu ,lecial i nic nie mial a inny pisal ze nie dosc ze nie zostal wpuszczony to dostal bana .bo trafil na urzednika ze byl dociekliwy i nie uwierzyl danej osobie ze nie pracowala sa takie osoby ktore leca po 1 roku i maja problemy ..Nie wiem czy czytales historie,znasz zycie ale wiele takich problemow jest z tego ze ktos sie chwali.I nie mowie o samej Polonii,sam nie wiesz kto jest kim I koncza sie te czasy nawet dla osob z GC ze lataja sobie co roku teraz urzednicy sa bardziej na pewne sprawy wyczuleni .
kig Napisano 22 Września 2014 Zgłoś Napisano 22 Września 2014 OD tej ironi pęknie ci zyłka a ja mam nadzieje, że już nie udzielisz zadnej odpowiedzi na moje posty bo to może skończyć się banem ale dla ciebie, ps: Celowo zwracam się do ciebie z małych liter z braku szacunku do twojej osoby. Pozdrawiam Gimbaze Nie bądźmy tacy szczegółowi, ale masz racje. Temat zamknięty. Bana za pisanie prawdy jeszcze tutaj nie daja. A Ty lepiej jedz na zmywak gdzies indziej, I nie stawiaj sie jak taki maly kogucik bo to Tobie zylka peknie. Rowniez Celowo - pisze Ty z duzej litery. Zgryzliwa nie jestem ale w bawelne nie bede owijac.
American123 Napisano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Napisano 22 Września 2014 Bana za pisanie prawdy jeszcze tutaj nie daja. A Ty lepiej jedz na zmywak gdzies indziej, I nie stawiaj sie jak taki maly kogucik bo to Tobie zylka peknie. Rowniez Celowo - pisze Ty z duzej litery. Zgryzliwa nie jestem ale w bawelne nie bede owijac. Oj już zamilecz, zakończylem dyskusje z tobą, typowa nic nie mogąca kobietka która mocna jest w buzi, to ty lec na zmywak w koncu taka twoja rola płeć do czegoś zobowiązuje , porzadek swiata musi zostac zachowany .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.