hub99ert Napisano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Napisano 21 Lutego 2015 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, sytuacja jednak się zmieniła - w maju przyszłego roku będę miał zabieg ablacji (jest to zabieg, który ma wyleczyć moją tachykardię) i lekarz powiedział, że lepiej żebym został i wyjechał za rok. Porozmawiałem z rodzicami i postanowiliśmy, że w tym roku weźmiemy do siebie wymieńca z organizacji Rotary, a za rok ja wyjadę do USA - również z tą organizacją. Koszty wyjazdu z Rotary są o wiele niższe, więc nie będę musiał nawet martwić się o pieniądze.
katlia Napisano 22 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2015 Rotary to jest swietny pomysl -- nie tylko koszty niskie, ale organizacja dobra i znana. Zycze szybkiego wyzdrowienia i ciekawego roku z "wymiencem."
sly6 Napisano 22 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2015 I dobrze ze bierzecie kogos do siebie,a co do Rotary to znana organizacja i dobre wyjscie znalazles
jannapa Napisano 10 Marca 2015 Zgłoś Napisano 10 Marca 2015 rotary to swietny pomysl w twoim przypadku! i koniecznie zalatw sprawe tachykardii (powodzenia, wiem, o czym piszesz, wiem tez, jakimi kosztami jakiekolwiek przypadki szpitalne moga sie skonczyc:/) sama nie uczestniczylam, ale znam czworo polakow, ktorzy wyjechali z rotary i do teraz mam kontakt z amerykanka, ktora przyjechala na wymiane do polski w... 1992 roku! oprocz jednego pzrypadku dziewczyny, ktora wyjechala i nie dawala sobie rady z tesknota, slyszalam same pozytywne opinie.
sly6 Napisano 10 Marca 2015 Zgłoś Napisano 10 Marca 2015 jannapa co czlowiek to inna historia ktora nalezy opisac kto wie czy dana osoba podobnie nie bedzie myslec,robic
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.